Stavebný pozemok s výhľadom na more v Starigrade pod Velebitom

Starigrad, Chorvátsko – ID 14526
95,000 €
Plocha 485 m2
More 350 m
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj atraktívny stavebný pozemok s rozlohou 485 m² v mestečku Starigrad, ktorý sa nachádza pod majestátnym pohorím Velebit a poskytuje úchvatný výhľad na more. Na tento pozemok už bolo vydané stavebné povolenie na výstavbu luxusnej vily s bazénom, čo znamená, že výstavba sa môže začať okamžite.

Všetky poplatky spojené s projektom vily sú zahrnuté v cene, čo výrazne uľahčí celý proces výstavby.

Pozemok má pravidelný tvar s približnými rozmermi 15 m na šírku a 30 m na dĺžku, čo zaručuje dostatok priestoru na realizáciu vily a bazéna. Elektrická a vodovodná prípojka sa nachádzajú v blízkosti pozemku, približne 100 metrov od neho, a k pozemku vedie asfaltová prístupová cesta.

Vzdialenosť od mora je len 350 metrov a centrum Starigradu je vzdialené 900 metrov.

Vďaka južnej orientácii je pozemok dokonale slnečný a ponúka ideálne podmienky na výstavbu nehnuteľnosti s výhľadom na Jadran.

Tento pozemok predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť na výstavbu luxusnej vily, ktorú možno využiť na rekreáciu alebo ako investíciu do prenájmu turistických objektov. Vďaka blízkosti Velebitu a Jadranského mora je táto oblasť ideálna pre milovníkov prírody, turistiky, horolezectva a vodných športov. S vilou postavenou na tomto pozemku budete mať výnimočný výhľad na more a možnosť užívať si relax v pokojnej časti mesta, pričom všetky dôležité služby sú na dosah.

Starigrad je malebné mestečko na pobreží Jadranského mora, obklopené nádhernou prírodou národného parku Paklenica a pohoria Velebit. Táto lokalita ponúka kombináciu krištáľovo čistého mora, pláží a možností aktívneho oddychu, ako sú turistika, horolezectvo alebo rafting na rieke Zrmanja. Vďaka svojej polohe pri mori a pod horami je Starigrad obľúbenou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokoj, oddych a dobrý prístup k prírodným a turistickým atrakciám.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou na kúpu nehnuteľnosti pri mori vďaka stabilnému trhu s nehnuteľnosťami a krásnym pobrežným oblastiam. Chorvátsko ponúka širokú škálu kultúrnych pamiatok, prírodných krás a možností aktívneho i pasívneho oddychu, čo z neho robí ideálnu lokalitu na trvalé bývanie aj investičné projekty.

Naša realitná kancelária Mojenemovitostumore vám poskytne kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné a rekreačné nehnuteľnosti pri mori a ponúkame odborné poradenstvo a podporu počas celého procesu. Pomôžeme vám nielen s výberom nehnuteľnosti, ale aj s právnymi službami a prevodom vlastníctva.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tejto exkluzívnej nehnuteľnosti v Starigrade ešte dnes

Výhľad na more
Áno
Plocha
485 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00