Stavebný pozemok na predaj v Zatone pri Zadare - ideálne miesto pre luxusnú vilu v Chorvátsku

Zaton, Chorvátsko – ID 14470
133,000 €
Plocha 351 m2
More 30 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok vo vyhľadávanej lokalite Zaton, v blízkosti mesta Zadar, ktorý sa nachádza v krásnej zátoke obklopenej zeleňou a elitnými domami. Pozemok má pravidelný obdĺžnikový tvar a je vzdialený len 30 metrov od pláže, čo z neho robí výborné miesto na výstavbu luxusnej vily alebo trojpodlažného rodinného domu s bazénom. V bezprostrednej blízkosti pozemku sa nachádzajú vily a olivové háje, čo zabezpečuje pokojné a prirodzené prostredie.

K pozemku vedie prístupová cesta a v bezprostrednej blízkosti sú k dispozícii všetky potrebné inžinierske siete vrátane vody a elektriny.

Záliv, v ktorom sa pozemok nachádza, je vybavený malým prístaviskom pre lode, ktoré je ideálne pre milovníkov plachtenia a vodných športov. Centrum mesta Zaton je vzdialené len 600 metrov, čo umožňuje ľahký prístup ku všetkým potrebným službám.

Výhody vlastníctva nehnuteľnosti pri mori: Pozemok v Zatone predstavuje jedinečnú investičnú príležitosť vďaka svojej výnimočnej polohe v blízkosti mora a pokojnému okoliu s luxusnými vilami a olivovými hájmi. Toto miesto ponúka ideálne podmienky na výstavbu súkromnej vily s bazénom alebo rekreačného domu, ktorý bude nielen skvelým miestom na oddych, ale aj atraktívnou investíciou s možnosťou turistického prenájmu.

Zaton je malebné prímorské mestečko, ktoré sa nachádza neďaleko Zadaru. Je obklopené zeleňou a ponúka krásne pobrežie s priezračným morom. Zaton je obľúbený vďaka pokojnému prostrediu a blízkosti pláže a historických pamiatok. Mesto je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodové bývanie pri mori, ale zároveň chcú byť v dosahu mestského života a turistických atrakcií.

Chorvátsko je vďaka stabilnému trhu s nehnuteľnosťami, čistému moru a krásnej prírode jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľností pri mori. Oblasti ako Zaton a Zadar sú vysoko cenené nielen na trvalé bývanie, ale aj na rekreačné účely a turistické prenájmy. Investovanie do nehnuteľností v Chorvátsku predstavuje dlhodobo výnosnú príležitosť s vysokým potenciálom rastu hodnoty.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame kompletný servis pri kúpe luxusných nehnuteľností a stavebných pozemkov v Chorvátsku. Naše dlhoročné skúsenosti a znalosť trhu nám umožňujú nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre vaše potreby, či už hľadáte rodinný dom pri mori alebo investičnú príležitosť. Zabezpečíme hladký priebeh kúpy a všetku právnu podporu.

Ak máte záujem o tento pozemok v Zatone, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám splniť vaše sny o bývaní pri mori v Chorvátsku

Výhľad na more
Áno
Plocha
351 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00