Stavebný pozemok na predaj v Privlači pri Zadare - výnimočná lokalita pri mori v Chorvátsku

Privlaka, Chorvátsko – ID 14468
348,000 €
Plocha 1000 m2
More 50 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 1000 m² vo vyhľadávanej lokalite Skrapavac v malebnej dedinke Privlaka, neďaleko Zadaru. Pozemok sa nachádza v druhom rade od mora, čo poskytuje ľahký prístup na pláž a krásny výhľad na Jadran. Táto atraktívna lokalita je ideálna na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej vily. V blízkosti sa nachádza kompletná infraštruktúra a všetky potrebné služby, čo poskytuje pohodlie na trvalé bývanie aj rekreačné pobyty.

Táto jedinečná investičná príležitosť vám umožní realizovať vaše sny o bývaní pri mori. Pre viac informácií o možnostiach výstavby alebo ďalších podrobnostiach nás prosím kontaktujte.

Pozemok v Privlace ponúka ideálnu kombináciu pokojného prostredia a ľahkého prístupu na pláž a k ďalším rekreačným aktivitám. Skvelá poloha a výhľad na more zvyšujú jeho hodnotu nielen ako trvalého bývania, ale aj ako investičnej nehnuteľnosti na turistický prenájom. Ak hľadáte miesto na výstavbu luxusnej vily alebo rekreačného domu, tento pozemok je tou správnou voľbou.

Privlaka je malebné rybárske mestečko a obľúbená turistická destinácia, ktorá sa nachádza len 15 minút jazdy autom od historického mesta Zadar. Leží na veľkom piesočnom polostrove medzi mestom Nin a ostrovom Vir. Táto oblasť je známa svojimi dlhými piesočnatými zátokami a čistým morom, ktoré sú ideálne na oddych a rodinnú dovolenku. Privlaka ponúka všetky služby potrebné pre pohodlný život - obchody, reštaurácie, poštu a polikliniku.

Milovníci vodných športov, ako je plachtenie, surfovanie alebo potápanie, ocenia vynikajúce podmienky, ktoré táto lokalita ponúka. Privlaka je ideálnym miestom pre rodinné pobyty v pokojnom stredomorskom prostredí.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľností na pláži vďaka svojmu krásnemu jadranskému pobrežiu, stabilnému trhu s nehnuteľnosťami a priaznivému podnebiu pre investície. Oblasti ako Zadar a jeho okolie vrátane Privlaky patria medzi najvyhľadávanejšie lokality, kde nehnuteľnosti poskytujú skvelú kombináciu pokojného bývania a rekreačného potenciálu.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletné a profesionálne služby pri kúpe nehnuteľností v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné pozemky a nehnuteľnosti na pláži, ktoré spĺňajú náročné požiadavky našich klientov. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich potrieb a zabezpečíme bezproblémový proces kúpy vrátane právneho poradenstva.

Ak hľadáte nehnuteľnosť na pláži v Chorvátsku, neváhajte nás kontaktovať. Sme pripravení pomôcť vám s výberom a kúpou nehnuteľnosti podľa vašich špecifických potrieb.

Výhľad na more
Áno
Plocha
1000 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00