Skvelá ponuka! Pekný dom bez ďalších investícií pri golfovom ihrisku, len 15 minút od mora za neuveriteľnú cenu!

Camposol, Španielsko – ID 13118
71,500 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 3+kk
More 15 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame terasový dom s vlastnou strešnou terasou, ktorý má 2 spálne a 1 kúpeľňu. Dom má prednú aj zadnú terasu, pričom južná terasa ponúka dostatok slnečného svetla. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená vrátane všetkej bielej techniky. Dom je vybavený stropnými ventilátormi a mrežami na oknách a ponúka úchvatný výhľad na okolité hory. Otvorený plán obývacej izby, kuchyne a jedálne poskytuje príjemný a priestranný interiér.

Výhody tohto domu:

2 spálne a 1 kúpeľňa, kompletne zariadený vrátane bielej techniky, súkromné strešné solárium, zadná terasa, juhozápadná orientácia, mreže na oknách

Možnosť uzavrieť terasu, Stropné ventilátory, Výhľad na hory

Lokalita:

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej časti obľúbenej rezidenčnej štvrte Camposol Golf. Camposol, čo znamená "krajina slnka", sa nachádza v prírodnom, širokom údolí obklopenom rôznymi horskými masívmi a malebnou prírodou.

Prečo si vybrať Camposol:

Camposol ponúka dve nákupné centrá so širokou ponukou supermarketov, obchodov, veterinára, optika, kaderníka, zubára, banky, pošty, barov a reštaurácií vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum a samozrejme 18-jamkové golfové ihrisko s klubovňou, kde sa konajú rôzne spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Vzdialenosti:

Od krásnych stredomorských pláží a prístavu v Puerto de Mazarron je vzdialený len 15 minút jazdy autom.

30 minút od letiska Corvera (Murcia).

1 hodina na letisko Alicante.

Čo robiť v Camposol:

Camposol ponúka množstvo aktivít pre všetky vekové kategórie a záujmy. Golfové ihrisko je ideálne pre milovníkov golfu, zatiaľ čo prírodné krásy okolitých hôr a údolí nabádajú k pešej turistike a prechádzkam. Bohatá je aj ponuka spoločenského života, od pravidelných trhov až po kultúrne podujatia v kultúrnom dome, živú hudbu v miestnych baroch a reštauráciách a širokú škálu športových a rekreačných možností. Camposol je skvelým miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojný životný štýl s prístupom k mnohým aktivitám.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
105 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
55 m2
Terasa
35 m2
Balkón
15 m2
Zastavaná plocha
55 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00