Prízemný bungalov, 2 spálne, oblasť Torreblanca, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14795
165,000 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/1
More 290 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento priestranný prízemný bungalov sa nachádza v pokojnej a vyhľadávanej oblasti Torreblanca v meste Torrevieja na pobreží Costa Blanca. Ponúka ideálnu príležitosť na pohodlné bývanie alebo investíciu do rekreačnej nehnuteľnosti. Bungalov je vo výbornom stave a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Plocha: 60 m² zastavanej plochy a 50 m² úžitkovej plochy.

Dispozícia: 2 priestranné a svetlé spálne, 1 moderná kúpeľňa s kvalitnými materiálmi.

Prízemie: Nehnuteľnosť je bez schodov, čo zabezpečuje ľahký prístup, ideálny pre rodiny s malými deťmi alebo pre starších ľudí.

Moderný interiér s elegantným dizajnom a kvalitnými materiálmi, ktorý poskytuje príjemné a pohodlné bývanie.

Dom je orientovaný na západ, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Torreblanca je pokojná rezidenčná štvrť, ktorá ponúka všetky potrebné služby, ako sú supermarkety, lekárne, reštaurácie a kaviarne. Všetky dôležité služby sú v pešej vzdialenosti, čo uľahčuje každodenný život. Blízkosť pláží a dobré spojenie s centrom mesta Torrevieja vám umožní vychutnať si pokojný životný štýl v kombinácii s aktívnym životom pri mori.

Torrevieja, jedno z najobľúbenejších miest na pobreží Costa Blanca, je známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, slanými jazerami a priateľskou atmosférou. Mesto ponúka množstvo kultúrnych podujatí, športových aktivít a vynikajúcu infraštruktúru pre turistov aj obyvateľov.

Torreblanca je dobre napojená na hlavné dopravné tepny a medzinárodné letisko Alicante-Elche je vzdialené približne 40 minút jazdy autom. To zabezpečuje ľahký prístup pre cestujúcich z celej Európy a uľahčuje cestovný ruch.

u

Investícia do nehnuteľnosti v Torrevieji vám ponúka možnosť užívať si stredomorský životný štýl počas celého roka. Oblasť Costa Blanca je známa svojím priaznivým podnebím, kde teplé letá a mierne zimy robia túto oblasť atraktívnou na trvalé bývanie aj na turistické prenájmy. Vďaka vysokému dopytu po ubytovaní je Torrevieja jedným z najlepších miest na investovanie do nehnuteľnosti s potenciálom prenájmu.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz ponúka kompletný realitný servis vrátane právneho poradenstva, administratívnej podpory a pomoci s financovaním. Vďaka našim skúsenostiam a individuálnemu prístupu vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich predstáv - či už hľadáte druhý domov pri mori alebo investičnú príležitosť.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tohto krásneho bungalovu v Torrevieji. Ak táto ponuka nespĺňa vaše požiadavky, radi vám vyhľadáme iné možnosti na pobreží Costa Blanca alebo v iných krásnych lokalitách Španielska!

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00