Priestranný 4+1 s terasou, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 12790
116,500 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 1/5
More 950 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom tohto úžasného bytu v centre mesta Torrevieja. Tento priestranný apartmán s celkovou rozlohou 105 m2, tromi spálňami a dvoma kúpeľňami poskytuje všetok komfort pre vašu rodinu alebo pre vás a vašich hostí.

Pri vstupe do bytu okamžite oceníte jeho priestrannosť a príjemnú atmosféru. Vďaka výťahu nie je problém dostať sa na prvé poschodie z piatich a poskytuje jednoduchý prístup do vášho nového domova.

Tento apartmán sa nachádza len 950 metrov od mora, takže sa ľahko a rýchlo dostanete na krásne pláže a môžete si vychutnávať slnečné lúče a čerstvý morský vzduch. Vďaka centrálnej polohe v meste Torrevieja máte prístup ku všetkým miestnym obchodom, reštauráciám a ďalším zariadeniam.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou tejto živej a príjemnej časti Torrevieje. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si prehliadku tohto skvelého apartmánu!

Torrevieja je obľúbené turistické mesto v provincii Alicante na južnom pobreží Costa Blanca. Mesto je tretie najväčšie vo svojej provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je obľúbené vďaka priaznivej stredomorskej klíme, krásnym piesočnatým plážam a množstvu slaných jazier a lagún v okolí.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferov z letiska, prihlasovania a odhlasovania hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľností a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Staráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+1
Plocha
105 m2
Úžitková plocha
100 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00