Plne zariadený apartmán s jednou spálňou na 1. poschodí, ostrov Pašman Tkon

Pašman, Tkon, Chorvátsko – ID 13788
Plocha 42 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/2
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj kompletne zariadený apartmán s jednou spálňou v Tkone na pôvabnom ostrove Pašman.

Tento apartmán sa nachádza na prvom poschodí a ponúka krásny výhľad na more.

Dispozícia apartmánu zahŕňa predsieň, kúpeľňu, spálňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu a lodžiu. Čistá úžitková plocha týchto priestorov je 40,13 m². K bytu patrí aj parkovacie miesto pred budovou, ktoré zvyšuje celkovú čistú úžitkovú plochu na 42,63 m².

Byt je vzdialený len 250 m od mora a 500 m od centra mesta. Kompletný nábytok je zahrnutý v cene.

Budova bola postavená z tehlových termo blokov v roku 2007. Fasáda je zateplená 7 cm polystyrénom. Okná sú z PVC materiálu a podlahovú krytinu tvorí dlažba. V obývacej izbe je nainštalovaná klimatizácia. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné.

Ak máte záujem o tento byt alebo hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by vyhovovala vašim špecifickým požiadavkám, neváhajte nás kontaktovať. Sme pripravení pomôcť vám nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby a túžby.

Tkon sa nachádza na konci ostrova Pašman, oproti Biogradu na Moru. Nachádza sa tu aj trajektový prístav, ktorý spája ostrov Pašman s pevninou, spolu s prístavom Preko na ostrove Ugljan. Tkon ponúka čarovné prírodné krásy, pokojný ostrovný život, krásne pláže a všetky potrebné vymoženosti pre každodenný život.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
42 m2
Úžitková plocha
40.13 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00