Nový apartmán s bazénom v blízkosti mora, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 14277
435,000 €
Plocha 136 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/3
More 65 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je nový apartmán s bazénom v malebnom Privlace, len 65 metrov od mora a pláže.

Tento moderný apartmán sa nachádza na prízemí budovy a ponúka pohodlné a priestranné bývanie s krásnym vonkajším priestorom.

Tento moderný apartmán s úžitkovou plochou 94,04 m² sa nachádza na prízemí budovy a patrí k nemu krásna záhrada s kúpeľným bazénom s rozlohou 23,46 m².

Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú halu, toaletu, hlavnú chodbu, tri spálne, dve kúpeľne, kuchyňu, špajzu, jedáleň, obývaciu izbu a terasu. K bytu patria aj dve súkromné vonkajšie parkovacie miesta. Celková úžitková plocha bytu vrátane všetkých priľahlých priestorov je 126 m².

Celkovo sa v budove nachádza päť bytových jednotiek. Budova je postavená s použitím betónových stien a fasáda je opatrená 10 cm hrubou tepelnou izoláciou z penového polystyrénu. Podlahy sú pokryté dlažbou, okná sú hliníkové s trojsklom a sú vybavené posuvnými a otočnými žalúziami na zvýšenie komfortu a bezpečnosti. Byt je vybavený štyrmi klimatizačnými jednotkami (v obývacej izbe a v každej spálni) a je tu aj krb.

Na zabezpečenie bezpečnosti sú nainštalované protipožiarne a protivlámové vstupné dvere.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Nachádza sa na veľkom piesočnom polostrove medzi historickým mestom Nin a ostrovom Vir. Mesto obklopuje čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky, ktoré sú ideálne na relaxáciu a oddych. Privlaka ponúka všetky potrebné služby pre pohodlný a kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a zdravotnej starostlivosti. Pre milovníkov športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, je tu veľa možností. Tento región je ideálny na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v oblasti Privlake a máte špecifické požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Ponúkame široký výber nehnuteľností, ktoré môžu zodpovedať vašim želaniam a potrebám. Naši odborníci vám radi pomôžu nájsť ideálny domov alebo investičnú príležitosť v tejto krásnej lokalite.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
136 m2
Úžitková plocha
94 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00