Novopostavený rodinný dom v Meduline - skvelá investícia alebo pohodlný domov

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14539
405,000 €
Plocha 120 m2
Dispozícia 4+kk
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj moderný rodinný dom v pokojnej časti Medulinu, len pár minút od mora. Tento dom sa nachádza na menšom pozemku, kde sú spolu len tri domy, čo budúcim majiteľom zaručuje súkromie a pokoj.

Dom je navrhnutý s dôrazom na komfort a moderný životný štýl a je rozdelený na dve úrovne.

Na prízemí sa nachádza predsieň, skladový priestor, kúpeľňa, chodba, jedna spálňa a priestranná obývacia izba s kuchyňou s priamym vstupom na krytú terasu, ideálnu na relaxáciu.

Prvé poschodie ponúka tri spálne, každú s vlastnou kúpeľňou a balkónom.

Dom bude vybavený tepelným čerpadlom na vykurovanie, klimatizáciou a oknami s plastovými rámami, čo zabezpečí pohodlný pobyt počas celého roka. Súčasťou sú aj dve parkovacie miesta na pozemku. Dokončenie je naplánované na jar 2024, takže tento nový domov budete môcť obývať už čoskoro.

Medulin ponúka všetko, čo by ste si od nehnuteľnosti pri mori mohli priať. Blízkosť pláže, čisté more a krásne okolie robia túto lokalitu ideálnou na rodinnú rekreáciu, ale aj na trvalé bývanie. Vlastníctvo nehnuteľnosti v takejto obľúbenej destinácii prináša nielen komfort, ale aj výbornú investičnú príležitosť, či už na osobné využitie alebo na turistický prenájom.

Medulin je jedným z najobľúbenejších letovísk na Istrijskom polostrove, ktoré je známe svojou dlhoročnou tradíciou pohostinnosti, krásnymi plážami a čistým morom. Okrem toho ponúka množstvo športových a rekreačných aktivít vrátane vodných športov, cyklistiky a pešej turistiky. Miestne reštaurácie s tradičnou istrijskou kuchyňou potešia každého gurmána. Medulin je ideálnym miestom na letnú dovolenku aj na trvalé bývanie vďaka výbornej infraštruktúre a ľahkej dostupnosti do ďalších zaujímavých miest v regióne.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou na kúpu nehnuteľností, najmä vďaka svojej krásnej prírode, historickému dedičstvu a priaznivému podnebiu. Istria je jedným z najvyhľadávanejších regiónov, v ktorom sa spája pokojné prostredie s modernou občianskou vybavenosťou a výborným dopravným spojením. Investícia do nehnuteľnosti v Chorvátsku je nielen zárukou kvalitného bývania, ale aj skvelou investičnou príležitosťou.

Prečo kupovať od Mojenemovitostumore: more vám pomôže nájsť ideálny dom alebo apartmán. Ponúkame profesionálne služby, právne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy. Využite naše odborné znalosti a nájdite si dokonalý domov v Chorvátsku.

Ak máte záujem o tento dom v Meduline, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto skvelej nehnuteľnosti

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
120 m2
Pozemok
50 m2
Úžitková plocha
117 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
45 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
640 m
Lekár
1 km
Kaviareň
1 km
Reštaurácia
920 m
Bar
1 km
Škola/škôlka
820 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00