Na predaj krásne zariadený rodinný dom v Debeljaku pri Sukošane - Ideálne bývanie v blízkosti Zadaru

Sukošan, Debeljak, Chorvátsko – ID 14477
410,000 €
Plocha 1200 m2
Dispozícia 4+kk
More 3 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj moderný a kompletne zariadený rodinný dom v centre malebnej dedinky Debeljak, ktorá sa nachádza v zadarskom regióne. Tento dvojpodlažný dom postavený v roku 2018 predstavuje ideálnu kombináciu moderného a pohodlného bývania pre rodinu.

Dom má zastavanú plochu 115 m² a celková úžitková plocha je 138,89 m². Nachádza sa na priestrannom pozemku s rozlohou 1182 m², ktorý je súčasťou celkovej plochy 1200 m².

Dom je postavený z tehlovej konštrukcie a nachádza sa v tichej časti obce, čo poskytuje pokoj a pohodlie pre rodinný život.

Dispozícia domu je 4 izbová. Na prvom poschodí sa nachádza moderná kuchyňa s jedálenským kútom a priestranná obývacia izba s priamym vstupom na terasu, je tu aj jedna kúpeľňa. Na druhom poschodí sa nachádzajú tri spálne, každá s vlastným balkónom, a druhá kúpeľňa. Terasa a balkóny ponúkajú nádherný výhľad na prírodnú scenériu.

Na veľkom pozemku sa nachádza udržiavaná záhrada, bazén (24 m2) ideálny na letné osvieženie a prístrešok pre auto.

K domu patrí aj pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

K dispozícii je súkromné parkovacie miesto.

Dom je napojený na vodovodnú sieť a kanalizáciu, elektrina je zabezpečená na 230 V. Vykurovanie je lokálne na pevné palivo a elektrické kúrenie, ktoré zabezpečuje komfort počas celého roka.

Tento dom ponúka pokojné a pohodlné bývanie v blízkosti Jadranského mora. Nachádza sa len 3,4 km od mora a ponúka výhody moderného bývania s priestrannou záhradou a bazénom.

Blízkosť pláží Sukosanu a malebnej prímorskej destinácie robí z tohto domu vynikajúcu príležitosť na trvalé bývanie aj rekreačné využitie.

Debeljak je pokojná dedinka, ktorá sa nachádza len niekoľko kilometrov od Sukošanu a len 15 minút jazdy od Zadaru. Táto oblasť je známa svojím stredomorským podnebím, krásnymi plážami a čistým morom. Nachádzajú sa tu tiché zátoky s piesočnatými a kamienkovými plážami obklopené borovicovými lesmi. Neďaleký prístav D-Marin je obľúbený medzi námorníkmi a milovníkmi vodných športov, vďaka čomu je táto oblasť atraktívnou destináciou pre celú rodinu a investorov.

Chorvátsko je veľmi atraktívnou destináciou na kúpu nehnuteľnosti pri mori vďaka svojej krásnej prírode, čistému moru a priateľskému podnebiu. Oblasti ako Zadar a Sukosan patria medzi najobľúbenejšie lokality na trvalé bývanie, ako aj na rekreačné a investičné účely. Vďaka vynikajúcej infraštruktúre a blízkosti mora sa táto oblasť stáva vyhľadávanou lokalitou pre luxusné nehnuteľnosti.

S Mojenemovitostumore získate kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti a ponúkame odborné poradenstvo a podporu počas celého procesu. Samozrejmosťou je právna pomoc, spracovanie potrebnej dokumentácie a bezproblémový prevod vlastníctva.

Ak máte záujem o tento krásny rodinný dom v Debeljaku, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu pri mori

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
1200 m2
Pozemok
1182 m2
Úžitková plocha
138.89 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
115 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
4 km
Lekár
6 km
Kaviareň
320 m
Reštaurácia
3 km
Bar
3 km
Škola/škôlka
610 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00