Moderný, zariadený penthouse so strešnou terasou a bazénom v Bibinje

Bibinje, Chorvátsko – ID 14501
Plocha 201 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný penthouse apartmán so strešnou terasou a bazénom, ktorý sa nachádza na druhom poschodí novostavby v Bibinje. Tento apartmán orientovaný na západ sa nachádza len 100 metrov od mora a 400 metrov od centra mesta, čím ponúka dokonalú kombináciu pokoja a dostupnosti všetkých služieb.

Apartmán pozostáva z predsiene, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou, dvoch spální, dvoch kúpeľní a lodžie. Vnútorné schodisko vedie na strešnú terasu s rozlohou 100 m², kde sa nachádza bazén s rozlohou 20 m². Zo strešnej terasy a apartmánu je nádherný výhľad na more. Celková úžitková plocha bytu vrátane príslušenstva je 201,37 m², ku ktorej patrí aj parkovacie miesto pred domom a sklad na strešnej terase.

Tento apartmán je ideálny pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri mori s kompletným vybavením. Bazén a veľká terasa poskytujú možnosť relaxovať a vychutnávať si výhľad na Jadran. Blízkosť pláže a centra mesta z neho robí skvelú voľbu pre rodinné bývanie a turistickú investíciu na prenájom. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti navyše nie je potrebné platiť daň z nehnuteľnosti, čo je ďalšia finančná výhoda.

Budova je postavená z kvalitných materiálov, má betónové steny a je vybavená tepelnou izoláciou (10 cm polystyrénu). Okná sú vyrobené z PVC a hliníka, vybavené trojsklom a elektrickými žalúziami. Podlahy sú pokryté kvalitnou dlažbou. V byte sú nainštalované 3 klimatizácie, v obývacej izbe a spálňach. Kúpeľňa je vybavená podlahovým kúrením. Vstupné dvere sú proti vlámaniu a protipožiarne.

Bibinje je malebné mestečko juhovýchodne od historického Zadaru, ktoré ponúka viac ako 4 km pobrežia s krásnymi promenádami a plážami. Bibinje je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú spojiť oddych pri mori s aktívnym životným štýlom. Okolie ponúka ideálne podmienky na cyklistiku, plachtenie, potápanie a ďalšie športy. Mesto ponúka množstvo reštaurácií s miestnymi špecialitami, kaviarní a obchodov, ktoré zabezpečujú pohodlný život pre miestnych obyvateľov aj turistov.

V Bibinje sa nachádza aj Marina Dalmacija, jeden z najväčších prístavov na Jadrane, ktorý láka milovníkov jachtingu z celého sveta.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore vám poskytne kompletný realitný servis a pomoc pri výbere a kúpe vašej vysnívanej nehnuteľnosti. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti v Chorvátsku a vďaka našim skúsenostiam vám pomôžeme nájsť dokonalý apartmán alebo dom pri mori, ktorý splní vaše očakávania.

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
201 m2
Úžitková plocha
80.13 m2
Terasa
100.09 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
1 km
Lekár
600 m
Kaviareň
750 m
Reštaurácia
110 m
Bar
420 m
Škola/škôlka
210 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00