Moderný apartmán s výhľadom na more, Primosten

Primošten, Chorvátsko – ID 14254
170,000 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

V atraktívnej novostavbe so šiestimi bytovými jednotkami ponúkame na predaj priestranný apartmán s jednou spálňou, ktorý sa nachádza na druhom a najvyššom poschodí budovy. Tento elegantný byt s rozlohou 48,60 m² ponúka otvorený priestor, v ktorom sa nachádza kuchyňa, obývacia izba a jedáleň. K dispozícii je aj útulná spálňa, moderná kúpeľňa a priestranný balkón, ktorý je ideálnym miestom na ranné raňajky s kávou alebo večerný relax pri pozorovaní čarovných západov slnka.

Apartmán S6 sa nachádza v tichej oblasti, ktorá poskytuje nádherný výhľad na Primošten a okolitú prírodu. V blízkosti apartmánu nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane prvotriednych reštaurácií a krásnych pláží, ktoré sú známe ako obľúbená turistická destinácia.

Ku každému apartmánu patrí jedno parkovacie miesto, ktoré zabezpečuje pohodlné parkovanie.

Apartmán sa nachádza len 250 metrov od mora a približne 800 metrov od centra mesta. Vďaka blízkosti letiska Split (39 km) je tento apartmán ľahko dostupný na cestovanie. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre milovníkov pokoja, histórie a stredomorského spôsobu života.

Primošten, malebné mestečko s bohatou históriou, sa nachádza medzi ďalšími krásnymi mestami Šibenik a Trogir. Mesto je známe svojou mimoriadnou krásou, stredomorským šarmom, malebnou krajinou a úzkymi kamennými uličkami starého mesta, ktoré sa nachádza na polostrove. Jedným z najdôležitejších symbolov Primoštenu je vrch Gaj so sochou Panny Márie Loretánskej, patrónky mesta. Výhľad na okolitú krajinu je úchvatný a konajú sa tu rôzne kultúrne podujatia.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme vybrať ideálny dom alebo investíciu podľa vašich predstáv. Ponúkame aj možnosť vyhľadávania nehnuteľností podľa vašich špecifických požiadaviek, aby sme vám mohli poskytnúť kompletný realitný servis v tejto úžasnej časti Chorvátska.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
47 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00