Luxusný nový apartmán s výhľadom na more vo Vodiciach

Vodice, Chorvátsko – ID 14673
299,000 €
Plocha 81 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 450 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento moderný a luxusný apartmán s dvoma spálňami sa nachádza na 2. poschodí novej budovy, len 450 metrov od krásnej pláže a novo upravenej promenády vo Vodiciach, obľúbenom letovisku v srdci Dalmácie. Apartmán je súčasťou budovy s celkovo 12 bytovými jednotkami a štyrmi poschodiami - suterén, prízemie, prvé a druhé poschodie. Vďaka premyslenému dizajnu a použitiu najmodernejších materiálov budova spĺňa najvyššie štandardy kvality a komfortu.

Tento luxusný byt s celkovou podlahovou plochou 81,11 m² ponúka skvelé dispozičné riešenie a je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Po vstupe do bytu sa nachádza priestranná vstupná hala, dve útulné spálne, moderná kúpeľňa, praktická práčovňa a plne vybavená kuchyňa s jedálenským kútom. Hlavným priestorom apartmánu je svetlá obývacia izba, z ktorej sa vychádza na krytú terasu s rozlohou 18,26 m² a nádherným výhľadom na Jadranské more.

Apartmán je vybavený podlahovým kúrením v obývacej izbe a kúpeľni, elektrickými žalúziami, vysokokvalitnou keramickou dlažbou a moderným sociálnym zariadením. V každej miestnosti je klimatizácia a k dispozícii je aj televízor a pripojenie na internet.

Budova má výťah, pivničné priestory a garáž v suteréne, ktoré sú k dispozícii na odkúpenie podľa veľkosti a potrieb kupujúceho.

Okrem toho je kupujúci oslobodený od 3 % dane z prevodu nehnuteľností, čo predstavuje výraznú úsporu pri kúpe tejto nehnuteľnosti.

Investícia do nehnuteľnosti na pláži prináša nespočetné množstvo výhod, a to tak na osobnú rekreáciu, ako aj na dlhodobý príjem z prenájmu. Apartmán vo Vodiciach ponúka nielen možnosť oddychu v blízkosti jadranského pobrežia, ale aj veľkú návratnosť investície vzhľadom na rastúci dopyt po luxusných apartmánoch v tejto oblasti. Moderný dizajn, výhľad na more a blízkosť pláže robia z tejto nehnuteľnosti ideálne miesto na letnú dovolenku aj trvalé bývanie.

Vodice sú malebné turistické mesto, ktoré sa nachádza v blízkosti známych destinácií, ako sú Šibenik a Zadar. Mesto je známe svojou dlhou plážovou promenádou, ktorá láka na príjemné prechádzky pozdĺž mora a ponúka široké možnosti na trávenie voľného času a relaxáciu. V bezprostrednej blízkosti apartmánu sa nachádza niekoľko reštaurácií, kaviarní a obchodov, kde si môžete vychutnať miestne špeciality a atmosféru stredomorského životného štýlu. Športoví nadšenci ocenia širokú ponuku vodných športov, od plachtenia a windsurfingu až po potápanie.

Mesto je výborne dostupné po ceste aj letecky. Vodice sa nachádzajú v blízkosti diaľnice A1, ktorá spája sever a juh Chorvátska. Medzinárodné letisko Zadar je vzdialené len 60 km a letisko Split približne 70 km, čo zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť pre cestujúcich z Českej republiky.

Chorvátsko je obľúbenou turistickou destináciou pre svoju jedinečnú kombináciu slnečného počasia, čistých pláží a bohatej histórie. Jeho strategická poloha na Jadrane z neho urobila ideálne miesto na kúpu nehnuteľností. Chorvátsko ponúka nielen nádherné pobrežie s nespočetným množstvom malebných zátok a ostrovov, ale aj širokú škálu kultúrnych a prírodných pamiatok. Mestá ako Šibenik, Zadar a Split patria medzi klenoty Dalmácie a národné parky ako Krka a Plitvické jazerá lákajú milovníkov prírody z celého sveta.

Mojenemovitostumore sa špecializuje na predaj nehnuteľností v pobrežných oblastiach Chorvátska. Ponúkame širokú škálu apartmánov, víl a domov s výhľadom na more, ktoré uspokoja každého klienta. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a znalosti trhu sme schopní poskytnúť profesionálne poradenstvo a komplexné služby pri kúpe nehnuteľností vrátane právneho servisu a pomoci pri vybavovaní všetkých formalít. Či už hľadáte luxusný apartmán s vlastným stravovaním alebo investičnú príležitosť s vysokým zhodnotením, radi vám pomôžeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o možnostiach investovania do nehnuteľností v Chorvátsku.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
81 m2
Úžitková plocha
79 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00