Krásna vila so 4 spálňami, bazénom a strešnou terasou, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13101
100,000 €
Plocha 123 m2
Dispozícia 4+kk
More 18 000 m
Stav K nastěhovanie

Krásna vila so 4 spálňami, bazénom a strešnou terasou, Camposol, Španielsko

Ponúkame na predaj samostatne stojacu vilu v prestížnej oblasti Camposol. Táto krásna nehnuteľnosť, hoci si vyžaduje vonkajšiu rekonštrukciu, predstavuje skvelú investičnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po pokojnom bývaní v obľúbenej rezidenčnej oblasti Camposol Golf Development.

Vila s úžitkovou plochou 123 m² sa nachádza na udržiavanom pozemku s rozlohou 250 m² a ponúka komfort a súkromie. Dispozícia domu zahŕňa tri priestranné spálne a tri dobre vybavené kúpeľne. Hlavná spálňa sa nachádza na prízemí, zatiaľ čo veľká hosťovská izba s vlastnou kúpeľňou je situovaná na poschodí, čo ponúka návštevníkom maximálne súkromie.

Ku komfortu prispievajú stropné ventilátory, ktoré v letných mesiacoch zabezpečujú príjemný chládok. Objekt má aj vlastný súkromný bazén s rozmermi 6x3 m², v ktorom si môžete vychutnať osviežujúce kúpanie. Na relaxáciu a opaľovanie môžete využiť súkromnú strešnú terasu, ktorá ponúka nádherný výhľad na okolitú krajinu.

Pozemok je nenáročný na údržbu vďaka štrkovému povrchu a vyvýšenej čelnej stene, ktorá poskytuje dostatok súkromia a bezpečnosti. Vila je orientovaná na východ, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Nehnuteľnosť je kompletne zariadená, čo znamená, že je pripravená na okamžité nasťahovanie. Všetko je zariadené s ohľadom na pohodlie a funkčnosť, čo z nej robí ideálne miesto na trvalé bývanie alebo letnú dovolenku.

Camposol ponúka bohatú občiansku vybavenosť vrátane dvoch obchodných centier s množstvom supermarketov, obchodov, veterinárov, optikov, kaderníkov, zubárov, bánk, pošty, barov a reštaurácií. V ponuke sú aj rôzne národné kuchyne, napríklad indická, čínska, španielska, anglická, talianska a bulharská. Nájdete tu aj zdravotné stredisko, lekáreň, komunitné centrum a 18-jamkové golfové ihrisko s klubovňou, kde sa konajú mnohé spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Lokalita je veľmi dobre dostupná, len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarron a 30 minút od letiska Corvera (Murcia). Do Alicante sa dostanete približne za hodinu.

Dohodnite si s nami obhliadku a presvedčte sa o výnimočných kvalitách tejto nehnuteľnosti. Táto vila je ideálnym miestom pre váš nový domov v srdci slnečného Španielska.

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
123 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
123 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00