Dom 3+kk so strešnou terasou Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 12891
129,995 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 2+kk
More 18 000 m
Stav K nastěhovanie

Dom 3+kk so strešnou terasou Camposol, Španielsko

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť získať samostatne stojacu vilu v žiadanej rezidenčnej štvrti Camposol. Táto krásna vila sa nachádza v pokojnej časti obce a je orientovaná na juh, čo zaručuje celodenné slnečné žiarenie.

Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 60 m² sa nachádza na pozemku s rozlohou 350 m². Dispozícia domu je 3+kk, čo znamená, že v ňom nájdete dve pohodlné spálne a jednu nadštandardnú kúpeľňu. Celý dom je vybavený modernou bielou technikou a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Vila ponúka dostatok priestoru na inštaláciu súkromného bazéna, kde si môžete vychutnať letné osvieženie. Z prednej terasy je skvelý výhľad do záhrady a otvorený výhľad na okolitú krajinu vám poskytne pocit úplného pokoja a súkromia.

K vybaveniu patrí klimatizácia a stropné ventilátory pre maximálne pohodlie v horúcich letných mesiacoch, krb a ústredné kúrenie na zabezpečenie útulnej atmosféry v zimných mesiacoch. Neoddeliteľnou súčasťou ubytovania je aj súkromná strešná terasa, kde si môžete vychutnať pokojné večery pod hviezdami.

Dom obklopuje záhrada s nenáročnou údržbou, ktorá poskytuje dostatok priestoru na oddych a okrasné rastliny. K dispozícii je aj prístavba, ktorá je ideálna na uskladnenie sezónnych vecí, a parkovanie mimo cesty pre vaše pohodlie.

Bezpečnosť je zaistená mriežkami a sieťkami proti muchám, takže si môžete v pokoji užívať vnútorné aj vonkajšie priestory bez neželaných návštevníkov.

Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol Golf Development, ktorá ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť - od dvoch nákupných centier s rôznymi supermarketmi, cez veterinára, optiku, kaderníctvo, zubára, banky, poštu, bary a reštaurácie až po zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum. Samozrejme, nesmiete vynechať 18-jamkové golfové ihrisko a klubovňu, kde sa konajú rôzne spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Ďalším veľkým plusom je poloha - krásne stredomorské pláže a prístav v Puerto de Mazarron sú vzdialené len 15 minút jazdy autom. Letisko Corvera (Murcia) je vzdialené 30 minút jazdy a do Alicante sa dostanete za hodinu.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnúť si obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti v Camposol, kde si môžete užívať slnko, pokoj a kvalitu života v nádhernom prostredí.

Počet podlaží
1
Dispozícia
2+kk
Plocha
60 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00