Apartmán v novopostavenej menšej obytnej budove, v pokojnej časti Vodíc, len 400 metrov od mora

Vodice, Chorvátsko – ID 12701
440,000 €
Plocha 179 m2
Dispozícia 5+kk
Podlažie 1/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Byt má celkovú úžitkovú plochu 147,35 m². Nachádza sa na prízemí moderného obytného domu, v ktorom sú spolu štyri byty.

Tento byt zaberá celé poschodie budovy a pozostáva z dvoch samostatných jednotiek.

Každá jednotka pozostáva zo vstupnej haly, chodby, dvoch spální, kúpeľne, kuchyne s jedálňou a obývacej izby, z ktorej je prístup na krytú terasu.

K bytu patrí priestranná záhrada s rozlohou 130 m², ktorá ponúka dostatok priestoru na vybudovanie bazéna.

Budova bola postavená s použitím moderných stavebných metód a kvalitných materiálov. K vybaveniu bytu patria kvalitné dvere a okná s hliníkovými elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné a protipožiarne dvere, kvalitná keramika vo všetkých miestnostiach, sanitárne vybavenie Hansgrohe v kúpeľni, sprchovací kút so sklenenou stenou a odtokovým žľabom, podlahové kúrenie v celom byte, klimatizácia vo všetkých miestnostiach, zateplená fasáda (min. 10 cm), zábradlie na terase z tvrdeného skla a vydláždená parkovacia plocha s dvoma vonkajšími parkovacími miestami pre tento byt.

Stavba je dokončená a byt je okamžite k dispozícii na nasťahovanie

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
179 m2
Úžitková plocha
147.35 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00