3+kk s výhľadom na more z každého okna, komplex Acrotiria, Nesebar

Nesebar, Bulharsko – ID 14635
280,000 €
Plocha 122 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/5
More 20 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám krásny trojizbový apartmán s celkovou rozlohou 122 m², ktorý sa nachádza na 3. poschodí komplexu Akrotiria Beach v Nesebare. Z každého okna tohto priestranného apartmánu si môžete vychutnať nádherný výhľad na more, čo z neho robí ideálne miesto na relaxáciu a oddych. Ročný poplatok za údržbu je 10 EUR/m².

Výnimočná poloha a vybavenie komplexu:

Komplex Akrotiria Beach sa nachádza v blízkosti obľúbených pláží South Nessebar Beach a Aurelia Beach, čo umožňuje ľahký prístup k moru.

V komplexe sa nachádza parkovisko a kamerový systém, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a pohodlie obyvateľov.

Pre hostí a majiteľov sa denne môžu podávať bufetové a kontinentálne raňajky.

Zábava a aktivity v okolí. Hostia si môžu vychutnať potápanie, šnorchlovanie a rybolov v okolí. Ak máte záujem o iné aktivity, odporúčame vám navštíviť vodný park Action, ktorý je vzdialený len 8,1 km.

Komplex Akrotiria Beach sa nachádza 2,2 km od hlavnej pláže v Ravde a len 26 km od medzinárodného letiska Burgas. Pre vaše pohodlie hotel ponúka aj platenú kyvadlovú dopravu na letisko, ktorú oceníte pri cestovaní.

Nesebar je jedno z najkrajších a historicky najvýznamnejších miest na bulharskom pobreží Čierneho mora, zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO. Staré mesto Nesebar s úzkymi dláždenými uličkami, malebnými domčekmi a historickými pamiatkami je ideálnym miestom na prechádzky a objavovanie bohatej histórie Bulharska.

Prečo nakupovať od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA? Ponúkame široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek a zabezpečíme, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme miestni odborníci pôsobiaci v Bulharsku po celý rok a poskytujeme kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností. Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z, takže sa na nás môžete spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, ale len začína.

Hľadáte ideálne miesto pri mori? Kontaktujte nás a spoločne nájdeme nehnuteľnosť, ktorá splní vaše sny!

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
122 m2
Úžitková plocha
107.36 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00