Pláž Acrotiria, Nesebar, Bulharsko

Nesebar, Bulharsko – ID 14692
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány nachádzajúce sa v komplexe Akrotiria Beach v Nesebare.

Výnimočná poloha a vybavenie komplexu:

Komplex Akrotiria Beach sa nachádza v blízkosti obľúbených pláží South Beach Nesebar a Aurelia Beach, čo umožňuje ľahký prístup k moru.
Komplex disponuje parkoviskom a kamerovým systémom, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a pohodlie obyvateľov.
Každý deň je možné podávať pre hostí a majiteľov bufetové a kontinentálne raňajky.
Zábava a aktivity v okolí. Hotel ponúka širokú škálu aktivít a činností pre všetky vekové kategórie. Ak máte záujem o ďalšie aktivity, odporúčame vám navštíviť aquapark Action, ktorý je vzdialený len 8,1 km.

Vynikajúca dopravná dostupnosť:Komplex Akrotiria Beach sa nachádza 2,2 km od hlavnej pláže v Ravde a len 26 km od medzinárodného letiska Burgas. Pre vaše pohodlie ponúka hotel aj platenú kyvadlovú dopravu na letisko, ktorú oceníte pri cestovaní.

Nesebar je jedno z najkrajších a historicky najvýznamnejších miest na bulharskom pobreží Čierneho mora, zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO. Staré mesto Nesebar s úzkymi dláždenými uličkami, malebnými domčekmi a historickými pamiatkami je ideálnym miestom na prechádzky a objavovanie bohatej histórie Bulharska.

Prečo nakupovať od spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI? Ponúkame široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek a zabezpečíme, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme miestni odborníci pôsobiaci v Bulharsku po celý rok a poskytujeme kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností. Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z, takže sa na nás môžete spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Hľadáte ideálne miesto pri mori? Kontaktujte nás a spoločne nájdeme nehnuteľnosť, ktorá vám splní vaše sny!

Jednotky v komplexe

3+kk s výhľadom na more z každého okna, komplex Acrotiria, Nesebar
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
122 m2
3+kk
3/5
20 m
280,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00