Zariadený mezonetový apartmán s výhľadom na more. v Liznjan

Ližnjan, Chorvátsko – ID 13643
190,000 €
Plocha 76 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný 3-izbový apartmán s celkovou rozlohou 76 m² v mestečku Ližnjan na Istrii. Byt sa nachádza v pokojnej časti obce a je situovaný na 3. poschodí trojposchodového tehlového domu, ktorý bol postavený v roku 2012. Byt je vo veľmi dobrom stave a je plne vybavený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie od septembra 2024.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňu a balkón s výhľadom na more. K bytu patrí parkovacie miesto, čo je veľkou výhodou pre majiteľov áut. Byt je vybavený elektrickým a lokálnym kúrením na pevné palivo a je tu aj možnosť pripojenia na internet.

Lokalita nehnuteľnosti ponúka pokojné a pohodlné bývanie so všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou v blízkosti vrátane pošty a obchodov. Apartmán sa nachádza len 700 metrov od mora, čo poteší milovníkov kúpania a pobytu pri vode. Lokalita je všeobecne veľmi vyhľadávaná vďaka svojmu pokoju a blízkosti mora.

Ližnjan je malebné mestečko na juhovýchode Istrie, známe svojou bohatou históriou a prírodnými krásami. Tento malý rybársky a turistický prístav ponúka návštevníkom a obyvateľom krásne pláže, čisté more a pokojnú atmosféru. Blízkosť prírodného parku Kamenjak a historického mesta Pula robí z Ližnjanu ideálne miesto na život alebo dovolenku, kde si môžete vychutnať prírodné krásy aj kultúrne a historické pamiatky. Ližnjan je vďaka blízkosti diaľničnej a cestnej siete ľahko dostupný aj po ceste.

Ak hľadáte moderné a pohodlné bývanie v pokojnej a malebnej lokalite s výhľadom na more, tento apartmán v Ližnjane je ideálnou voľbou. Pre viac informácií alebo obhliadku nás prosím kontaktujte.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
76 m2
Úžitková plocha
73 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
350 m
Lekár
540 m
Kaviareň
670 m
Reštaurácia
300 m
Bar
420 m
Škola/škôlka
390 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00