Zariadený apartmán v centre mesta Pula - Ideálny pre turistiku a rodinný život

Pula, Chorvátsko – ID 14415
220,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1283 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj kompletne zariadený byt s rozlohou 70,58 m² na prvom poschodí bytového domu v centre Puly. Tento priestranný a moderne zariadený byt bol kompletne zrekonštruovaný a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Dispozícia zahŕňa obývaciu izbu, kuchyňu s jedálenským kútom, 2 spálne, komoru, kúpeľňu a chodbu. K bytu patrí aj pivnica s rozlohou 18 m² a garážové parkovacie miesto, ktoré poskytuje dostatok úložného priestoru a pohodlné parkovanie.

Byt je vybavený klimatizáciou na chladenie a vykurovanie, ako aj ústredným kúrením, čo poskytuje komfort počas celého roka. Je kategorizovaný a v súčasnosti sa prenajíma, čo z neho robí výhodnú investičnú príležitosť, ideálnu na turistické účely aj na rodinný život.

Apartmán sa nachádza v blízkosti centra mesta Pula, ktoré je známe svojou bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a príjemnou stredomorskou atmosférou. V okolí nájdete všetku občiansku vybavenosť vrátane škôlky, školy, obchodov a reštaurácií. Vďaka svojej polohe je apartmán ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v centre mesta s možnosťou využitia na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom turistom.

Pula, najväčšie mesto na Istrii, je známa svojimi historickými pamiatkami vrátane slávneho rímskeho amfiteátra, ktorý každoročne priláka tisíce návštevníkov. Mesto ponúka bohaté kultúrne vyžitie, krásne pláže a výborné dopravné spojenie. Poloha apartmánu v blízkosti centra umožňuje ľahký prístup ku všetkým dôležitým službám a atrakciám, čo z neho robí skvelú voľbu na trvalé bývanie alebo investíciu.

S Mojenemovitostumore vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť v Pule alebo v ďalších atraktívnych lokalitách v Chorvátsku. Poskytujeme profesionálne poradenstvo a kompletnú podporu pri kúpe nehnuteľnosti. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti pri mori, ktoré ponúkajú vysoký investičný potenciál a komfort na trvalé bývanie.

Ak máte záujem o tento apartmán alebo hľadáte inú nehnuteľnosť v Chorvátsku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
70.58 m2
Lodžia
Áno
Garáž
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
50 m
Lekár
140 m
Kaviareň
220 m
Reštaurácia
230 m
Bar
70 m
Škola/škôlka
150 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00