Zariadený a vybavený rodinný dom so štyrmi apartmánmi, Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 14179
530,000 €
Plocha 390 m2
Dispozícia iný
More 630 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 2650 €
Ročný výnos: 6.0%

Ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený rodinný dom so štyrmi apartmánmi, ideálny na turistický prenájom!

Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite, v pokojnej štvrti, obklopená rodinnými domami. Od pláže Hangar je vzdialená 630 m a od centra mesta 1100 m.

Ide o samostatne stojaci dom apartmánového typu s celkovou hrubou zastavanou plochou 390,85 m² + skladový priestor 7 m², postavený na pozemku s rozlohou 355 m².

Pozostáva zo 4 podlaží: suterén + prízemie + prvé poschodie + podkrovie. V dome sa nachádzajú 4 kompletne vybavené a zariadené byty, pripravené na ďalší prenájom. Suterén je suchý a upravený, nachádzajú sa v ňom dve veľké miestnosti a kotolňa. Na prízemí sa nachádza dvojizbový byt s terasou.

Vnútorné schodisko vedie na 1. poschodie, kde sa nachádzajú dva jednoizbové apartmány s terasami.

V podkroví sa nachádza dvojizbový apartmán s priestrannou strešnou terasou s rozlohou 33 m².

Na krásne upravenom a vydláždenom dvore s rozlohou 141 m² sa nachádza gril, záhradný domček a parkovisko pre niekoľko áut.

Dom sa predáva kompletne zariadený a vybavený.

Vodice sú obľúbené turistické mestečko na pobreží Jadranského mora, známe svojimi krásnymi plážami, bohatým nočným životom a širokou ponukou reštaurácií a kaviarní. Vďaka svojej polohe a infraštruktúre sú Vodice ideálnym miestom na rekreáciu a turistické podnikanie. Mesto ponúka všetky potrebné zariadenia na pohodlný a kvalitný život počas celého roka.

Táto veľmi zaujímavá nehnuteľnosť ponúka všetko potrebné pre príjemný pobyt hostí a predstavuje vynikajúcu príležitosť na pokračovanie úspešného podnikania v oblasti cestovného ruchu. Vďaka rastúcemu cestovnému ruchu v Chorvátsku sa Vodice stali jednou z najatraktívnejších destinácií, ktorá poskytuje nielen skvelú príležitosť na podnikanie, ale aj kvalitný život počas celého roka.

Počet podlaží
4
Dispozícia
iný
Plocha
390 m2
Pozemok
355 m2
Úžitková plocha
370 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
85 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00