Zamilujte sa do Stredomoria: luxusná vila so súkromným bazénom a neodolateľným šarmom - váš nový domov

Condado de Alhama, Španielsko – ID 12870
285,000 €
Plocha 101 m2
Dispozícia 3+kk
Stav K nastěhovanie

Objavte svoj vysnívaný únik v srdci pokojného pobrežia Costa Cálida, kde sa moderná elegancia snúbi s nadčasovou krásou. Tieto nádherné samostatne stojace vily s 3 spálňami a 2 kúpeľňami, ktoré sa rozprestierajú na ploche 306 m², ponúkajú idylické útočisko pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu luxusu a pokoja. Každá vila sa môže pochváliť priestranným, starostlivo navrhnutým obytným priestorom s rozlohou 101 m², vytvoreným s ohľadom na vaše pohodlie a komfort.

Predstavte si, že sa zobudíte na jemný šepot stredomorského vánku a vyjdete na svoje súkromné strešné solárium, aby ste sa vyhrievali na slnku španielskeho raja. Osviežte sa vo vlastnom bazéne s rozlohou 7x3m², ktorý je zasadený do nádherne upravenej záhrady, ktorá poskytuje dokonalé prostredie na romantické večery pod hviezdami.

Vnútri sú vily majstrovským dielom moderného dizajnu s plne vybavenou kuchyňou s najmodernejšími spotrebičmi, ktoré zabezpečia, že každé jedlo bude kulinárskym zážitkom. Kúpeľne sú svätyňou relaxu, vybavené luxusnými sprchovými zástenami, umývadlovými skrinkami, zrkadlom a ambientným LED osvetlením, ktoré vytvára dokonalú atmosféru.

Každý detail bol starostlivo premyslený, od predinštalovanej kanálovej klimatizácie až po vstavané skrine a elektrické žalúzie, aby bol váš nový domov rovnako funkčný ako krásny. Vily sú vybavené aerotermálnym systémom, zmäkčovačom vody a dokonca obsahujú nabíjaciu stanicu pre vaše elektrické alebo hybridné auto. Parkovanie mimo cesty poskytuje pohodlie a bezpečnosť.

Navyše sú tieto nové vily vybavené všetkým, čo potrebujete na bezstarostné bývanie: kuchynské spotrebiče sú už súčasťou dodávky, takže sa môžete hneď začať cítiť ako doma.

Tieto vily sa nachádzajú v prestížnom rezorte Polaris World v Condado de Alhama a ponúkajú vám nielen pokoj a luxus, ale aj výnimočnú polohu. Condado de Alhama je jedným z najobľúbenejších letovísk na pobreží Costa Cálida, ktoré láka návštevníkov z celého sveta. Rezort ponúka exkluzívne golfové ihrisko navrhnuté legendárnym Jackom Nicklausom, vďaka čomu je rajom pre milovníkov golfu. Nákupné centrum Al Kasar ponúka celý rad očarujúcich reštaurácií, obchodov, miestnu pekáreň a supermarket otvorený 7 dní v týždni, čo vám umožní naplno sa ponoriť do španielskeho životného štýlu.

Pobrežie Costa Cálida, známe ako "teplé pobrežie", sa môže pochváliť viac ako 2500 hodinami slnečného svitu ročne a nádhernými plážami vzdialenými len 20 minút. Očarujúci záliv Mazarrón ponúka krištáľovo čisté vody a malebné zátoky, kde si môžete vychutnať pokoj a krásu Stredozemného mora. Región je tiež výborne dostupný, len 30 minút jazdy od medzinárodného letiska Murcia a približne hodinu od Alicante, čo znamená, že váš nový domov je dokonale umiestnený medzi pokojom a dostupnosťou.

Španielsko je krajina plná histórie, kultúry a nádhernej prírody. Costa Cálida ponúka dokonalú rovnováhu medzi tradičným španielskym šarmom a modernými vymoženosťami. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí chcú uniknúť každodennému zhonu a zároveň si užívať všetko, čo táto krásna krajina ponúka. Vďaka priaznivému podnebiu počas celého roka, priateľskej miestnej kultúre a gastronomickým špecialitám na každom rohu je to miesto, ktoré sa stane vaším novým domovom alebo dovolenkovým útočiskom.

Vďaka dostupným splátkovým plánom a všetkým transakciám zabezpečeným bankovou zárukou nebolo vlastníctvo vašej vysnívanej vily nikdy jednoduchšie. Platobné podmienky sú jednoduché: stačí zaplatiť zálohu 10 000 EUR pri podpise rezervačnej zmluvy, následne 20 % ceny (+ DPH) jeden mesiac po podpise kúpnej zmluvy, ďalších 20 % ceny (+ DPH) po troch mesiacoch a zvyšok pri dokončení v roku 2025.

Vaše romantické stredomorské útočisko na vás čaká - nepremárnite príležitosť urobiť ho svojím.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
101 m2
Pozemok
306 m2
Úžitková plocha
101 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
101 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00