Váš pokojný raj v Španielsku: štýlový dom s bazénom a terasou v pôvabnom Los Paganes

Fuente Alamo, Španielsko – ID 12876
162,000 €
Plocha 90 m2
Dispozícia 4+kk
More 18 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto krásna, novo zrekonštruovaná nehnuteľnosť sa nachádza na rohovom pozemku s rozlohou 250 m² a ponúka ideálny priestor pre pokojný rodinný život. Dom má tri priestranné spálne, z ktorých každá je navrhnutá s ohľadom na pohodlie a súkromie. Dve moderné kúpeľne, z ktorých jedna je strategicky umiestnená pri bazéne, poskytujú maximálne pohodlie. Plne vybavená kuchyňa je pripravená splniť všetky vaše kulinárske potreby, zatiaľ čo laminátová podlaha dodáva interiéru príjemný a elegantný vzhľad. Dom je tiež vybavený sieťkami proti komárom, krbom na pelety a klimatizáciou, čo zaručuje pohodlie počas celého roka.

Pre milovníkov pobytu vonku je k dispozícii priestranná terasa, ktorá je ideálnym miestom na oddych, a súkromný bazén, kde si môžete užívať slnečné dni. K dispozícii je aj vonkajšia toaleta. Garáž pojme dve autá a ponúka dostatok priestoru pre motorky, zatiaľ čo technická časť poskytuje dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby.

Lokalita - Los Paganes

Los Paganes, malebná štvrť v severnej časti Fuente Álamo, je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojný vidiecky dom, ale nechcú sa vzdať blízkosti mesta. Táto lokalita je vzdialená len 8 minút jazdy autom od mesta Fuente Álamo, čo znamená, že všetky vymoženosti mesta máte na dosah ruky. Okolie je obklopené prírodnými krásami a ponúka ideálne podmienky na oddych a prechádzky v prírode. Blízkosť miest El Escobar a Los Almagros zaručuje, že budete mať všetko, čo potrebujete, na dosah ruky a zároveň si budete môcť vychutnávať pokoj a pohodu vidieckeho života.

Prečo si vybrať Španielsko ako svoj druhý domov

Španielsko je krajina, ktorá vás očarí svojou kultúrou, podnebím a priateľskými miestnymi obyvateľmi. Španielsko s viac ako 300 slnečnými dňami v roku ponúka ideálne podmienky na život plný slnka a oddychu. Bohatá história, vynikajúca gastronómia a nádherné pláže sú len niektoré z dôvodov, prečo by ste mali Španielsko považovať za svoj druhý domov. Španielsko je tiež známe svojou vynikajúcou infraštruktúrou a zdravotnou starostlivosťou, vďaka čomu je bezpečnou a pohodlnou voľbou na dlhodobý pobyt.

Prečo si vybrať nehnuteľnosť pri mori

Moja nehnuteľnosť pri mori je viac ako len realitná kancelária - je to váš partner na ceste k nájdeniu vášho vysnívaného domova. S dôrazom na osobný prístup, profesionálne služby a dôkladnú znalosť miestneho trhu vám ponúkame nielen nehnuteľnosť, ale aj životný štýl, po ktorom túžite. S nami budete mať istotu, že každý krok procesu, od výberu nehnuteľnosti až po jej kúpu, bude hladký a bez stresu. Pomôžeme vám nájsť to správne miesto, kde si vytvoríte spomienky na celý život.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
90 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
90 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
90 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00