Útulný apartmán s terasou a parkoviskom, Rab,

Rab, Rab, Chorvátsko – ID 14256
134,900 €
Plocha 31 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/2
More 650 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 675 €
Ročný výnos: 6.0%

Vo veľmi pokojnej časti mesta Rab na rovnomennom ostrove sa nachádza tento útulný apartmán s rozlohou 32 m², ktorý má ideálnu polohu pre pohodlný a pokojný život. Tento apartmán sa nachádza v podkroví dvojpodlažného domu, ktorý je pravidelne udržiavaný a je vo výbornom stave.

Dispozícia bytu zahŕňa svetlú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom, jednu priestrannú spálňu, kúpeľňu a terasu.

Terasa je ideálnym miestom na odpočinok a relaxáciu, kde si môžete vychutnať príjemnú stredomorskú klímu a nádherný výhľad na okolitú prírodu.

K apartmánu patrí aj parkovacie miesto, ktoré zabezpečuje pohodlné a bezproblémové parkovanie.

Celá nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 560 m², čo prispieva k jej atraktívnemu a udržiavanému vzhľadu.

Jednou z najväčších výhod tohto bytu je jeho poloha. Len 10 minút chôdze od centra mesta Rab, kde nájdete širokú ponuku obchodov, reštaurácií, kultúrnych a historických pamiatok. More je vzdialené len 650 metrov, čo umožňuje ľahký prístup k plážam a možnosť každodenného užívania si prímorských radovánok.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre jednotlivcov alebo páry, ktoré hľadajú pokojný život v srdci stredomorskej idyly. Je tiež skvelou investičnou príležitosťou pre tých, ktorí chcú využiť možnosti prenájmu počas turistickej sezóny. Je ideálny pre tých, ktorí oceňujú blízkosť prírodných krás a kultúrneho bohatstva, ale zároveň túžia po vlastnom pokojnom útočisku.

Mesto Rab je perlou jadranského pobrežia, ktoré je známe svojou bohatou históriou, kultúrnym dedičstvom a krásnymi plážami. Prechádzky historickým centrom, návšteva múzeí a galérií alebo oddych na jednej z mnohých pláží - Rab ponúka všetko. Ostrov Rab je tiež skvelým miestom pre milovníkov prírody a outdoorových aktivít, ako sú turistika, cyklistika a vodné športy.

Ak máte záujem o tento apartmán, ale máte špecifické požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude presne zodpovedať vašim požiadavkám. Či už hľadáte druhý domov, investičnú príležitosť alebo miesto na trvalé bývanie, sme pripravení poskytnúť vám profesionálne poradenstvo a kompletný servis. Objavte čaro Rábu a získajte svoj vysnívaný domov na jednom z najkrajších miest v Chorvátsku.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+kk
Plocha
31 m2
Úžitková plocha
30 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00