Útulný apartmán 4+1 v bezprostrednej blízkosti mora v meste Torrevieja.

Torrevieja, Španielsko – ID 14338
175,000 €
Plocha 61 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 4/7
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám vynikajúci 4-izbový byt na 4. poschodí tehlového domu v pokojnej časti Torrevieja, v regióne Valencia, Španielsko. Byt s celkovou podlahovou plochou 61 m² je ideálny na trvalé bývanie aj ako investícia. Nehnuteľnosť je v súkromnom vlastníctve.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu, tri spálne a kúpeľňu. K bytu patrí aj balkón, na ktorom si môžete vychutnať príjemné chvíle s výhľadom na okolitú prírodu. Dom je vybavený výťahom, čo zabezpečuje komfort pre všetky generácie.

Poloha len 50 metrov od mora je jednou z najväčších výhod tejto nehnuteľnosti! Pre milovníkov pláží a kúpania je to ideálne miesto na oddych a celoročnú rekreáciu.

Apartmán je kompletne zariadený a vybavený internetom, takže poskytuje moderné a pohodlné bývanie. Lokalita ponúka všetku občiansku vybavenosť na dosah ruky - v blízkosti nájdete školu, škôlku, zdravotnícke zariadenia, poštu, supermarket a širokú ponuku obchodov a služieb. Dopravu zabezpečujú zastávky mestskej hromadnej dopravy a autobusové linky, pričom cesty poskytujú pohodlný prístup do okolia.

Prečo investovať v Torrevieji a Španielsku? Torrevieja je známe letovisko s krásnymi plážami a príjemným celoročným podnebím. Kombinácia slnečného počasia, skvelej infraštruktúry a dostupnosti všetkých služieb z neho robí atraktívnu destináciu nielen pre turistov, ale aj pre tých, ktorí hľadajú druhý domov alebo vysoký investičný potenciál. Nehnuteľnosti v tejto oblasti sú stále cenené pre svoju výhodnú polohu a rastúci dopyt po bývaní pri mori.

Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť vlastniť apartmán v jednom z najobľúbenejších španielskych letovísk, ktoré ponúka skvelú investíciu a možnosť pohodlného bývania na juhu Európy!

Podlažie
4
Počet podlaží
7
Dispozícia
4+1
Plocha
61 m2
Úžitková plocha
61 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00