Slnečný a priestranný apartmán na prvom poschodí, 76,12 m², Mocire, Zadar

Zadar, Mocire, Chorvátsko – ID 14411
165,000 €
Plocha 78 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 963 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj svetlý a priestranný byt s čistou úžitkovou plochou 76,12 m² v pokojnej a vyhľadávanej štvrti Mocire, ktorá sa nachádza v meste Zadar. Tento byt na prvom poschodí má ideálnu dispozíciu, ktorá zahŕňa predsieň, kúpeľňu, spálňu, kuchyňu s jedálňou a obývaciu izbu. Zaujímavosťou sú tri terasy, z ktorých jedna je krytá a ponúka dostatok priestoru na oddych na čerstvom vzduchu a výhľad na okolie.

Apartmán sa nachádza 400 m od mora a 1,7 km od centra mesta, čo umožňuje ľahký prístup k plážam a mestským atrakciám. Nachádza sa v pokojnej oblasti, obklopený zeleňou, ale zároveň v blízkosti všetkých zariadení potrebných pre pohodlný život, ako sú obchody, školy, reštaurácie a športové zariadenia.

Byt je nezariadený, čo vám umožňuje prispôsobiť si interiér podľa vlastných predstáv. V roku 2022 boli obnovené rozvody vody a elektriny v kuchyni a kúpeľni a v roku 2023 boli nainštalované nové plastové okná so žalúziami, ktoré zabezpečujú lepšiu izoláciu a komfort. Podlahy sú pokryté kvalitnou dlažbou a laminátom a bezpečnostné vstupné dvere poskytujú maximálnu ochranu. Byt má aj komín, čo umožňuje vykurovanie krbom alebo kachľami.

Zadar je jedným z najkrajších a najatraktívnejších turistických miest na chorvátskom pobreží Jadranu. Apartmán v Mocire je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti centra mesta a pláží. Tento apartmán ponúka skvelú príležitosť na trvalé bývanie aj investíciu s možnosťou prenájmu turistom počas sezóny. Vďaka blízkosti športových zariadení a pláží je lokalita ideálna pre rodiny a aktívnych jednotlivcov.

Mocire je pokojná rezidenčná oblasť, ideálna pre rodinné bývanie. Blízkosť kamienkových pláží, ktoré sú vybavené zábavnými a rekreačnými zariadeniami, robí túto oblasť atraktívnou pre milovníkov pobrežného života. Športoviská v tejto oblasti poskytujú možnosti aktívneho trávenia voľného času a blízkosť centra Zadaru a historického Poluotku robí z tejto štvrte skvelú voľbu pre mladé rodiny a jednotlivcov. Zadar ponúka nielen krásne prostredie na bývanie, ale aj bohatú históriu a kultúru, čo z neho robí jedinečné miesto na život.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame profesionálny a individuálny prístup pri hľadaní nehnuteľnosti, ktorá splní všetky vaše očakávania. Špecializujeme sa na predaj nehnuteľností v Zadare a ďalších atraktívnych lokalitách v Chorvátsku. Či už hľadáte rodinný dom, apartmán na pláži alebo investičnú príležitosť, sme pripravení poskytnúť vám kompletnú podporu počas celého procesu kúpy.

Ak máte záujem o tento apartmán v Mocire alebo ak hľadáte inú nehnuteľnosť na mieru, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám nájsť dokonalé bývanie alebo investíciu, ktorá zodpovedá vašim požiadavkám!

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
78 m2
Úžitková plocha
76.12 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00