Skvelý apartmán s 3 spálňami, terasou a parkovaním v Torrevieji, ideálny na dovolenku pri mori

Torrevieja, Španielsko – ID 14314
115,000 €
Plocha 77 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám priestranný byt 3 + kk 77 m² v centre mesta Torrevieja, Alicante, Španielsko. Tento apartmán sa nachádza na druhom poschodí štvorposchodovej budovy s výťahom. Byt je vo veľmi dobrom stave a plne vybavený, okamžite k dispozícii na nasťahovanie. Úžitková plocha bytu je 74 m².

Dispozícia bytu zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňu a priestrannú terasu, ktorá je ideálna na relaxáciu. Súčasťou je aj parkovacie miesto v garáži, čo je veľkou výhodou.

Byt sa nachádza v pokojnej časti mesta, v blízkosti autobusovej stanice, čo zabezpečuje výbornú dopravnú dostupnosť. V blízkosti nájdete všetku občiansku vybavenosť, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, supermarkety a sieť obchodov a služieb. Vzdialenosť od mora je len 500 metrov, čo je skvelá príležitosť pre milovníkov kúpania a plážových aktivít.

Torrevieja

Torrevieja je jednou z najvyhľadávanejších turistických destinácií na pobreží Costa Blanca. Mesto ponúka krásne pláže, bohatý kultúrny život a množstvo športových aktivít. Je ideálnym miestom pre rodiny a mladých ľudí, ktorí hľadajú zábavu. Počas letnej sezóny sa tu koná množstvo festivalov, koncertov a iných kultúrnych podujatí.

Alicante

Alicante, hlavné mesto rovnomennej provincie, sa nachádza len kúsok od mesta Torrevieja. Mesto je známe svojím medzinárodným letiskom, ktoré ponúka širokú škálu letov do celej Európy, čím poskytuje skvelú dostupnosť pre zahraničných návštevníkov aj obyvateľov. Pre milovníkov golfu je oblasť okolo Alicante a Torrevieja skutočným rajom - v okolí sa nachádza niekoľko prestížnych golfových ihrísk, ktoré ponúkajú kvalitné vybavenie a nádherný výhľad na Stredozemné more.

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Naša spoločnosť vám zabezpečí kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľností vrátane popredajných služieb na španielskom pobreží. Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť apartmán v obľúbenom letovisku so všetkým vybavením, ktoré si môžete priať. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Kontaktujte nás alebo navštívte našu webovú stránku a získajte viac informácií. Radi vám so všetkým pomôžeme a zorganizujeme obhliadku nehnuteľnosti.

Tím MNM

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
77 m2
Úžitková plocha
74 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00