Samostatne stojaca vila 2+2, bazén 9x4m², terasa, výhľad na hory, blízko golfu, tichá lokalita Camposol

Camposol, Španielsko – ID 13120
182,000 €
Plocha 73 m2
Dispozícia 3+kk
Stav K nastěhovanie

Ponúkame na predaj krásnu samostatne stojacu vilu nachádzajúcu sa v žiadanej lokalite Camposol v Španielsku. Táto jednopodlažná nehnuteľnosť má zastavanú plochu 73 m² a nachádza sa na pozemku s rozlohou 400 m². S dispozíciou 3 spální je ideálna na rodinné bývanie alebo ako rekreačný dom.

Vila je vo veľmi dobrom stave a predstavuje harmóniu moderného komfortu a tradičnej španielskej architektúry. Interiér na prízemí ponúka priestrannú obývaciu izbu s prístupom na terasu, plne vybavenú kuchyňu, dve svetlé spálne a jednu kúpeľňu. Veľké sklenené dvere v obývacej izbe zabezpečujú dostatok prirodzeného svetla a poskytujú nádherný výhľad do záhrady a na bazén.

Pozemok s rozlohou 400 m² je kompletne oplotený, čo poskytuje vysokú úroveň súkromia a bezpečnosti. V záhrade sa nachádza krásne udržiavaný bazén, ktorý poskytuje ideálne miesto na osvieženie počas letných mesiacov. K dispozícii je aj kolkáreň, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

Inžinierske siete sú plne zavedené - vila je napojená na vodu, kanalizáciu a elektrinu. Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej časti Camposolu, ale s dobrou dostupnosťou k všetkej občianskej vybavenosti.

Podlahová plocha 73 m² poskytuje dostatok priestoru na pohodlné bývanie a vďaka jednopodlažnej dispozícii je vila vhodná pre starších ľudí alebo osoby s obmedzenou pohyblivosťou.

Táto nehnuteľnosť s číslom ponuky ROC418 je skvelou príležitosťou pre každého, kto hľadá kvalitné bývanie v slnečnom Španielsku. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
73 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
73 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
73 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00