Prízemný apartmán so záhradou, novostavba, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 14328
325,000 €
Plocha 93 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj výborný byt v novostavbe v Privlači. Tento byt sa nachádza na prízemí a má rozlohu 83,25 m². Jeho dispozícia zahŕňa chodbu, dve spálne, kúpeľňu, toaletu, špajzu, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývacou izbou a krytú terasu. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto a záhrada s rozlohou 80 m².

Celková čistá úžitková plocha tohto bytu vrátane prislúchajúcich priestorov je 93,75 m².

Budova, v ktorej sa byt nachádza, obsahuje celkovo 6 bytových jednotiek. Jeho poloha je veľmi výhodná, vzdialenosť od mora je len 200 m, zatiaľ čo centrum mesta Privlaka je vzdialené 600 m.

- Pri kúpe tejto nehnuteľnosti sa neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

Budova je postavená z tehlových termo blokov a fasáda je opatrená 10 cm hrubou tepelnou izoláciou z polystyrénu. Podlahy sú pokryté parketami a dlažbou. Okná sú vyrobené z PVC a sú vybavené elektrickými žalúziami. V celom byte je nainštalované podlahové kúrenie napojené na tepelné čerpadlo a všetky miestnosti sú klimatizované. Každé parkovacie miesto má vlastnú elektrickú a vodovodnú prípojku. Vstupné dvere do bytu sú odolné proti požiaru a vlámaniu.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, ktoré sa nachádza len 15 minút jazdy od mesta Zadar, na rozľahlom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Mesto je obklopené čistým morom a dlhými plytkými piesočnatými zátokami, ktoré sú ideálne na oddych. Privlaka ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť pre pohodlný a kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a ambulantnej starostlivosti. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, si prídu na svoje v okolitých lokalitách. Privlaka je ideálnou destináciou pre pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
93 m2
Úžitková plocha
83.25 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00