Priestranný zrekonštruovaný apartmán so 4 spálňami a priamym výhľadom na more v meste Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 14714
240,000 €
Plocha 120 m2
Dispozícia 5+kk
Podlažie 3/5
More 10 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento zrekonštruovaný apartmán vo vyhľadávanej oblasti Paseo Marítimo v Torrevieji ponúka ideálnu príležitosť pre tých, ktorí chcú naplno využiť výhody pobrežného života na pobreží Costa Blanca.

Nachádza sa len pár krokov od promenády a prírodných bazénov, s úchvatným výhľadom na more priamo z terasy.

Tento svetlý a priestranný apartmán s celkovou zastavanou plochou 120 m² a úžitkovou plochou 99 m² sa nachádza na treťom poschodí budovy s výťahom, postavenej v roku 1981. Byt je kompletne zrekonštruovaný a pripravený na okamžité nasťahovanie. Má 4 spálne, z ktorých jedna má priamy prístup na presklenú terasu s výhľadom na more, takže je ideálny pre rodiny alebo tých, ktorí hľadajú dostatok priestoru pre hostí.

Obývacia izba je prepojená s veľkou presklenou terasou s rozlohou 15 m², kde si môžete vychutnať rannú kávu pri východe slnka alebo večer relaxovať pri počúvaní morských vĺn. Samostatná kuchyňa je plne vybavená modernými spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru. Súčasťou kuchyne je aj galéria na pranie. Celý apartmán je svetlý a vzdušný, vybavený plastovými oknami so sieťkami proti komárom a klimatizáciou v obývacej izbe. Spálne sú vybavené vstavanými skriňami a stropnými ventilátormi, čo zaručuje príjemný pobyt aj počas letných mesiacov.

Obe kúpeľne sú moderné, vybavené sprchovacími kútmi so sklenenými zástenami a elektrickým ohrevom vody. Podlahy sú pokryté keramickou dlažbou, ktorá je nielen odolná, ale aj jednoduchá na údržbu. Vďaka svojim vlastnostiam je tento apartmán ideálnou voľbou na trvalé bývanie aj ako druhý domov pri mori.

Paseo Marítimo je jednou z najatraktívnejších oblastí mesta Torrevieja, známa svojou krásnou pobrežnou promenádou, ktorá ponúka širokú škálu reštaurácií, kaviarní a barov s výhľadom na more. Je to obľúbené miesto miestnych obyvateľov aj turistov. Vďaka svojej centrálnej polohe je Paseo Marítimo ideálne pre tých, ktorí chcú mať na dosah všetku občiansku vybavenosť - nákupné centrá, školy a zdravotnícke zariadenia sú vzdialené len niekoľko minút chôdze.

Torrevieja je dynamické prímorské mesto na juhovýchodnom pobreží Španielska, známe svojím stredomorským podnebím, soľnými jazerami a širokou ponukou kultúrnych a voľnočasových aktivít. V tesnej blízkosti apartmánu sa nachádzajú pláže Playa del Cura, Playa de los Locos a ďalšie krásne pláže. Táto lokalita ponúka nielen výborný prístup k plážam, ale aj možnosť prechádzok po pobrežnej promenáde a ľahký prístup k verejnej doprave.

Tento apartmán je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú druhý domov, celoročné bývanie alebo investičnú príležitosť s potenciálom prenájmu. Vďaka svojej strategickej polohe priamo pri mori je táto nehnuteľnosť veľmi atraktívna pre turistov a investorov z celého sveta. Vďaka miernym zimám a horúcim letám je Torrevieja ideálnym miestom na celoročný oddych.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych prímorských lokalitách v Španielsku. Poskytujeme kompletný servis vrátane právneho poradenstva, pomoci s financovaním a administratívnej podpory, aby sme zabezpečili hladký priebeh procesu kúpy nehnuteľnosti. Vďaka našim skúsenostiam a podrobnej znalosti miestneho trhu vám pomôžeme nájsť ten správny dom, ktorý bude spĺňať všetky vaše predstavy a požiadavky.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie osobnej obhliadky. Tento priestranný apartmán s priamym výhľadom na more v Paseo Marítimo je jedinečnou príležitosťou splniť si sen o bývaní pri mori a vychutnať si všetky krásy pobrežia Costa Blanca!

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
120 m2
Úžitková plocha
99 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00