Priestranný apartmán s 3 spálňami v Torrevieja, Španielsko - nízky spoločný poplatok, blízko pláže, vhodný na prenájom

Torrevieja, Španielsko – ID 13781
Plocha 67 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/4
More 1 000 m
Poplatok za služby 624 € za rok
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám výnimočný apartmán s 3 spálňami, ktorý sa nachádza v centre mesta Torrevieja v Španielsku. Tento priestranný apartmán sa nachádza na prvom poschodí štvorposchodovej tehlovej budovy, ktorá bola postavená v roku 2001. Celková podlahová plocha je 67 m², úžitková plocha je 58 m². Byt je kompletne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie - možnosť je od 8. augusta 2024.

K dispozícii sú dve spálne, jedna kúpeľňa, plne vybavená kuchyňa spojená s obývacou izbou a balkón s rozlohou 4 m², ideálny na relaxáciu s výhľadom na mesto. Dom je vybavený výťahom, ktorý poskytuje pohodlný prístup do bytu. Internetové pripojenie a lokálne elektrické kúrenie sa postarajú o vaše pohodlie v každom ročnom období.

Jedinečnou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej poloha v centre obce, odkiaľ je ľahko dostupná všetka občianska vybavenosť - pošta, sieť obchodov a služieb, supermarket. More s plážami je vzdialené len 1000 metrov, čo umožňuje rýchly prístup k vodným radovánkam a oddychu pri mori. Pre milovníkov športu je v blízkosti aj možnosť golfu.

Nehnuteľnosť je ponúkaná pod cenou v danej oblasti, čo z nej robí dobrú investíciu. Ročný poplatok za údržbu je 624 EUR. Pre záujemcov o financovanie je k dispozícii možnosť splácania pomocou úveru na bývanie s maximálnou dobou splatnosti 30 rokov a predpokladanou akontáciou 50 %.

Spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA je tu preto, aby vám poskytla bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti s cieľom, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme tu pre vás po celý rok a ponúkame komplexné služby od vybavovania dokumentov, cez prenájom, údržbu až po prípadnú rekonštrukciu, aby sme vám zabezpečili pohodlné a bezstarostné bývanie.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti. V tíme MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI sa o vás postaráme od A po Z. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
67 m2
Úžitková plocha
58 m2
Balkón
4 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00