Priestranný apartmán 4+1 s terasou a garážou v meste Torrevieja, Alicante, len 500 metrov od mora

Torrevieja, Španielsko – ID 14402
156,000 €
Plocha 92 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 1/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame priestranný apartmán 4+1 s celkovou rozlohou 92 m², ktorý sa nachádza v centre mesta Torrevieja, Alicante. Tento dobre udržiavaný byt sa nachádza na prvom poschodí štvorposchodovej tehlovej budovy. Apartmán má terasu a balkón, z ktorého je krásny výhľad na more, čo zaručuje príjemný pobyt na čerstvom vzduchu. Dispozícia bytu zahŕňa veľkú obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu, tri spálne a dve kúpeľne.

Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený. V budove je výťah a súkromná garáž na pohodlné parkovanie. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce, čo zaručuje, že všetka občianska vybavenosť je na dosah. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, sieť obchodov a supermarketov.

Dopravná dostupnosť je výborná vďaka prítomnosti verejnej dopravy, autobusových liniek a hlavných ciest. Byt má elektrinu prostredníctvom verejnej siete (230 V) a je pripojený na internet. Vzdialenosť od mora je približne 500 m, len pár krokov od známej pláže Playa del Cura. Milovníci golfu ocenia blízkosť niektorých z najlepších golfových ihrísk v regióne.

Ide o vyhľadávanú lokalitu s kompletnou občianskou vybavenosťou a vynikajúcimi možnosťami trávenia voľného času. Apartmán je k dispozícii ihneď. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú ponuku a kontaktujte nás pre viac informácií alebo obhliadku.

Ďalším významným prírodným bohatstvom tejto oblasti sú soľné jazerá (Las Salinas), ktoré sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti mesta. Tieto jazerá sú nielen krásne na pohľad vďaka svojej ružovej farbe, ale sú známe aj svojimi liečivými účinkami. Voda a bahno z jazier sú bohaté na minerály a často sa používajú na liečbu kožných a dýchacích problémov. Slané jazerá tvoria dôležitú súčasť prírodnej rezervácie a sú obľúbeným cieľom návštevníkov, ktorí hľadajú oddych a relaxáciu v prírode.

Torrevieja je krásne pobrežné mesto v provincii Alicante, ktoré je známe svojimi krásnymi plážami, prírodnými soľnými jazerami a príjemným stredomorským podnebím. Mesto ponúka ideálnu kombináciu tradičného španielskeho života a moderných zariadení, vďaka čomu je vyhľadávanou destináciou nielen pre turistov, ale aj pre trvalé bývanie. Okrem pláží tu nájdete možnosti športového vyžitia vrátane golfu, vodných športov a cyklistiky, ako aj bohatú kultúrnu a spoločenskú scénu. Torrevieja je známa aj svojimi trhmi, reštauráciami a kaviarňami, kde si môžete vychutnať španielske špeciality.

Španielsko ponúka nespočetné množstvo výhod, ktoré lákajú ľudí na trvalé bývanie a investovanie do nehnuteľností. Krajina sa môže pochváliť príjemným stredomorským podnebím s viac ako 300 slnečnými dňami v roku, ktoré poskytuje ideálne podmienky na oddych a aktívny životný štýl. Okrem nádherných pláží a prírodných scenérií, ako sú hory a národné parky, Španielsko poskytuje vynikajúcu infraštruktúru, moderný systém zdravotnej starostlivosti a dobre rozvinutý dopravný systém. Bohatá kultúrna história, preslávená gastronómia a priateľská atmosféra miestnych obyvateľov robia život v tejto krajine veľmi atraktívnym. Nízke životné náklady v porovnaní s inými západoeurópskymi krajinami, ako aj jednoduché cestovanie po Európe sú ďalšími dôležitými výhodami, ktoré robia zo Španielska ideálne miesto na život.

Ak vás táto ponuka zaujala a máte záujem o viac informácií alebo prehliadku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme s akýmikoľvek otázkami a prevedieme vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti v Španielsku.

Tím MNM

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
4+1
Plocha
92 m2
Úžitková plocha
84 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00