Predaj svetlého a priestranného bytu s 3 spálňami len 350 m od pláže Playa del Cura, Torrevieja

Torrevieja, Španielsko – ID 14729
165,500 €
Plocha 91 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/5
More 350 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento krásny byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v prímorskom meste Torrevieja, len kúsok od pláže Playa del Cura. Ponúka skvelú investičnú príležitosť vďaka svojej vynikajúcej polohe a dobrému stavu.

Byt o celkovej zastavanej ploche 91 m² disponuje tromi spálňami, dvoma kúpeľňami a dvoma priestrannými terasami, ktoré poskytujú dostatok slnečného svetla po celý deň.

Byt je veľmi dobre dispozične riešený s orientáciou na východ, vďaka čomu je celý interiér svetlý a vzdušný. Všetky izby majú prístup k dennému svetlu. Obývacia izba je prepojená s hlavnou terasou, ktorá je ideálna pre vonkajšie posedenie. Druhá terasa je prístupná z jednej zo spální, čo dodáva priestoru na súkromie a možnosť odpočinku. Nehnuteľnosť je plne vybavená a pripravená na okamžité nasťahovanie. Kuchyňa je priestranná a nezávislá, s dostatkom úložného priestoru. Spálne sú vybavené vstavanými skriňami a hlavná spálňa má vlastnú kúpeľňu s vaňou.

V byte je inštalovaná klimatizácia, ktorá zaisťuje príjemnú teplotu po celý rok. Budova má výťah, čo uľahčuje prístup k nehnuteľnosti. Aj keď byt nemá vlastné parkovacie miesto, je tu dostatok verejných parkovacích plôch v blízkosti.

Investície do nehnuteľnosti na španielskom pobreží, najmä v tak atraktívnych lokalitách ako je Torrevieja, ponúka množstvo výhod. Stabilná stredomorská klíma s viac ako 300 slnečnými dňami v roku zaisťuje príjemné podmienky pre bývanie i rekreáciu. Vlastníctvo bytu pri mori poskytuje nielen možnosť užívať si krásne pláže, ale aj príležitosť na prenájom počas turistickej sezóny, čo môže generovať zaujímavé príjmy.

Oblasť Playa del Cura je jednou z najobľúbenejších rezidenčných štvrtí v Torrevieja. Vďaka blízkosti k pláži a výbornému dopravnému spojeniu je táto lokalita ideálna ako na trvalé bývanie, tak na rekreačné účely. V bezprostrednom okolí sa nachádzajú všetky potrebné služby – supermarkety, reštaurácie, kaviarne, bary a zdravotnícke zariadenia. V dochádzkové vzdialenosti nájdete aj školy a športové areály.

Pláž Playa del Cura je jednou z najvyhľadávanejších pláží v Torrevieja vďaka jemnému piesku, krištáľovo čistej vode a plnej vybavenosti vrátane reštaurácií a obchodov na promenáde. Je ideálnym miestom pre rodinné aktivity, plávanie a relaxáciu na slnku.

Torrevieja sa nachádza iba 45 minút jazdy od medzinárodného letiska Alicante-Elche, ktoré zaisťuje letecké spojenie s mnohými európskymi destináciami. Výborná dopravná dostupnosť po diaľnici zaisťuje ľahké spojenie aj s ďalšími mestami v regióne, ako je Murcia a Cartagena. Mesto je tiež dobre prepojené verejnou dopravou, čo umožňuje ľahký pohyb po okolí bez nutnosti využívať automobil.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v najatraktívnejších lokalitách na španielskom pobreží. Poskytujeme kompletnú podporu zahŕňajúcu právne poradenstvo, pomoc s financovaním a administratívnu podporu, aby sme zaistili, že celý proces kúpy prebehne hladko a bez komplikácií. Vďaka našej znalosti trhu a individuálnemu prístupu vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá splní vaše predstavy a očakávania.

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo si dohovorte prehliadku tohto svetlého bytu v Torrevieja. Pokiaľ táto ponuka nezodpovedá vašim predstavám, radi pre vás vyhľadáme ďalšie nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek v oblasti Torrevieja, Alicante alebo v iných krásnych lokalitách na pobreží Španielska.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Plocha
91 m2
Úžitková plocha
81 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00