PODLAHA? Krásny byt 3+kk na Malorke

Cala d'Or, Španielsko – ID 13480
368,500 €
Plocha 61 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
More 300 m
Stav K nastěhovanie

Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3 izbový byt v novostavbe vo veľmi žiadanom komplexe v Cala d'Or na krásnej Malorke. Tento štýlový a moderný byt ponúka celkovú podlahovú plochu 61,35 m² a úžitkovú plochu 53,99 m². Byt je svetlý a vzdušný, nachádza sa v štvorposchodovej budove.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne a kúpeľňu. K bytu patrí aj terasa, kde si môžete vychutnať relax na čerstvom vzduchu a výhľad na okolité krásy.

Apartmán sa nachádza len 300 metrov od mora, čo poskytuje skvelé možnosti na kúpanie a trávenie voľného času na pláži. Výhodou komplexu je najmä jeho tichá a vyhľadávaná lokalita, ktorá ponúka všetku potrebnú infraštruktúru vrátane parkovacieho miesta.

K vybaveniu komplexu patrí bazén, kde môžete relaxovať a užívať si slnečné dni.

Dopravná dostupnosť je výborná, nehnuteľnosť je ľahko dostupná po ceste. Elektrická sieť je na klasické napätie 230 V.

Byt bude k dispozícii od 30. septembra 2024 a neplatíte províziu!

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť investovať alebo si vytvoriť svoj nový domov v krásnej lokalite pri mori. Cala d'Or je známa svojou krásnou architektúrou, nádhernými plážami a priateľskou atmosférou, čo z nej robí ideálne miesto na bývanie alebo rekreáciu.

Pre viac informácií kontaktujte našu kanceláriu.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
61 m2
Úžitková plocha
53.99 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00