Plne zariadený dom so 7 apartmánmi a priestrannou záhradou, ideálny na turistický prenájom, Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 14297
549,000 €
Plocha 397 m2
Dispozícia iný
More 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 3203 €
Ročný výnos: 7.0%

Na predaj je kompletne zariadený dom so 7 apartmánmi a priestrannou záhradou, ideálny na turistické prenájmy!

Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite v pokojnej štvrti, obklopená rodinnými domami. Dom je vzdialený len 900 metrov od pláže Hangar a 1500 metrov od centra mesta. Nehnuteľnosť je registrovaná na poskytovanie turistických služieb a úspešne pôsobí v cestovnom ruchu už mnoho rokov.

Ide o samostatne stojaci apartmánový dom s celkovou hrubou podlahovou plochou 397,37 m², ktorý je postavený na pozemku s rozlohou 605 m².

Dom je rozdelený na 7 plne vybavených a zariadených apartmánov, ktoré sú pripravené na okamžitý prenájom. Každý apartmán má klimatizáciu, ktorá zabezpečuje pohodlie pre hostí v letných mesiacoch. Dom má tri podlažia: prízemie, prvé a druhé poschodie. Na prízemí sa nachádzajú tri apartmány s jednou spálňou. Vonkajšie schodisko vedie na prvé poschodie, kde sa nachádza jednoizbový a dvojizbový apartmán. Vnútorné schodisko vedie na druhé poschodie, kde sa tiež nachádza jednoizbový a dvojizbový apartmán.

Priestranná záhrada s rozlohou 318 m² ponúka dostatok priestoru na ďalšie využitie. K dispozícii je parkovacie miesto pre 7 a viac áut a vonkajší gril. Na pozemok sa dá dostať z dvoch ulíc, čo zvyšuje jeho atraktivitu a flexibilitu.

Nehnuteľnosť ponúka všetko potrebné pre pohodlný pobyt hostí a predstavuje výnimočnú príležitosť pre úspešné podnikanie v cestovnom ruchu. Vďaka rastúcemu cestovnému ruchu v Chorvátsku sa Vodice stali jednou z najvyhľadávanejších destinácií, vďaka čomu je táto nehnuteľnosť nielen skvelou investičnou príležitosťou, ale aj možnosťou kvalitného bývania počas celého roka.

Ak hľadáte podobnú investíciu alebo konkrétnu nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme s hľadaním a výberom. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy.

Počet podlaží
3
Dispozícia
iný
Plocha
397 m2
Pozemok
605 m2
Úžitková plocha
360 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
140 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00