Plne zariadený apartmán s bazénom a výhľadom na more v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 13592
149,000 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj kompletne vybavený a zariadený apartmán v skvelej lokalite, len 300 metrov od mora.

Tento apartmán poskytuje možnosť využívať bazén a ponúka nádherný výhľad na more.

Apartmán sa nachádza na druhom poschodí menšej obytnej budovy a pozostáva z: chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, jednej spálne, kúpeľne a dvoch balkónov, z ktorých jeden ponúka výhľad na more

Apartmán je orientovaný na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla.

Predáva sa kompletne zariadený a vybavený.

K apartmánu patrí parkovacie miesto a možnosť využívať krásny bazén, ktorý je obklopený stredomorskou vegetáciou.

Byt má všetku potrebnú dokumentáciu a je okamžite k dispozícii. Je ideálny na letnú dovolenku alebo prenájom počas turistickej sezóny.

Medulin je obľúbené turistické mesto na polostrove Istria, ktoré ponúka bohaté možnosti rekreácie a zábavy. Prírodné krásy, dlhé pláže s čistým morom a bohaté kultúrne dedičstvo robia z Medulinu skvelé miesto na trvalé bývanie aj letnú dovolenku. Mesto je známe svojou príjemnou atmosférou, kvalitnou infraštruktúrou a širokou ponukou športových aktivít vrátane cyklistiky, plachtenia a potápania. Medulin ponúka aj množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov, takže tu nájdete všetko, čo potrebujete na pohodlný a príjemný pobyt.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na bývanie alebo prázdninový apartmán s výhľadom na more a ľahkým prístupom k plážam a miestnej občianskej vybavenosti. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Ak tento apartmán nie je presne to, čo hľadáte, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá spĺňa vaše priania a potreby. Ponúkame široký výber apartmánov, domov a pozemkov v Meduline a okolí. Stačí nám oznámiť vaše požiadavky a my sa postaráme o zvyšok.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
47 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00