Plne zariadený a vybavený byt v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14204
180,000 €
Plocha 41 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 450 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1050 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený byt v Meduline, ktorý sa nachádza na druhom poschodí s celkovou rozlohou 41,81 m².

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s jedálenským kútom a kuchyňou, spálne, kúpeľne a balkóna/loggie. K dispozícii je úložný priestor v podkroví, ktorý patrí k tomuto bytu.

Apartmán sa nachádza v jednej z najatraktívnejších lokalít v Meduline, len pár minút chôdze od známej piesočnatej pláže Bijeca. V blízkosti sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť, ako sú školy, škôlky, lekárne, obchody a ďalšie služby.

Apartmán sa nachádza v obytnej budove, len 450 metrov od pláže, v pokojnej slepej uličke.

Je kompletne zariadený, klimatizovaný a pripravený pre nového majiteľa.

K dispozícii je parkovacie miesto pred budovou.

Medulin je obľúbené turistické letovisko, ktoré okrem krásnych pláží ponúka širokú škálu voľnočasových aktivít a výbornú infraštruktúru. Vďaka svojej strategickej polohe je ideálnym miestom na trvalé bývanie aj rekreačné využitie.

Ak máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť a vybrať ideálny apartmán alebo dom v Meduline a jeho okolí. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
41 m2
Úžitková plocha
40 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00