Pekný apartmán so 4 spálňami a bazénom v modernom rezidenčnom komplexe na pobreží Costa Blanca

Costa Blanka, Španielsko – ID 14088
236,000 €
Plocha 96 m2
Dispozícia 4+kk
More 2 000 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Na predaj moderný 4-izbový apartmán s priamym výhľadom na more v Alicante na pobreží Costa Blanca, Španielsko. Ponúkame na predaj krásny apartmán o rozlohe 96,96 m² s celkovou obytnou plochou 82,40 m², ktorý sa nachádza na prízemí dvojposchodovej budovy v obľúbenej lokalite Alicante, len 2000 metrov od krásnej pláže. Tento apartmán ponúka neuveriteľnú kombináciu vynikajúcej polohy a luxusného bývania.

Byt bude dokončený v roku 2025 a je ideálnou voľbou na trvalé bývanie, dovolenkové pobyty alebo ako investičná nehnuteľnosť. Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, 3 spálne, kúpeľňu a veľkú terasu s rozlohou 28,25 m² s fascinujúcim výhľadom na more - ideálne miesto na oddych a vychutnávanie španielskeho slnka.

Byt je čiastočne vybavený modernými technológiami vrátane telefónneho a internetového pripojenia a k dispozícii je súkromné parkovacie miesto priamo pred objektom. Tichá lokalita v Alicante v kombinácii s blízkosťou pláže poskytuje pokoj a ticho, ale zároveň ste blízko centra mesta a všetkých jeho služieb.

Milovníci golfu ocenia blízkosť apartmánu k niekoľkým prestížnym golfovým ihriskám. Tento región je známy svojimi dobre udržiavanými golfovými ihriskami, na ktorých si vďaka príjemnému stredomorskému podnebiu môžete hru užívať po celý rok. Pre vášnivých golfistov je táto lokalita doslova rajom!

Súčasťou komplexu je spoločný bazén, ideálny na osvieženie počas horúcich letných dní. Okolie ponúka bohatú občiansku vybavenosť, športové zariadenia a výborné dopravné spojenie.

Vďaka výnimočnej polohe pri mori a blízkosti golfových ihrísk je tento apartmán ideálny nielen na osobné využitie, ale aj ako skvelá investičná príležitosť.

Ak hľadáte nehnuteľnosť s fantastickým prístupom k moru a chcete si užiť bývanie v krásnom prostredí pobrežia Costa Blanca, kontaktujte nás! S naším tímom MY PROPERTY BY THE SEA vám pomôžeme s celým procesom od kúpy až po správu nehnuteľnosti.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
96 m2
Úžitková plocha
82.4 m2
Terasa
28.25 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00