Nový penthouse apartmán s výhľadom na more, Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Chorvátsko – ID 14453
325,890 €
Plocha 93 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 380 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj vynikajúci penthouse apartmán v modernej novostavbe nachádzajúcej sa v meste Sveti Filip i Jakov.

Tento priestranný apartmán sa nachádza na 2. poschodí a poskytuje nádherný výhľad na more. Dispozícia bytu zahŕňa chodbu, dve spálne, kúpeľňu, toaletu, kuchyňu s jedálenským kútom, obývaciu izbu, krytú terasu a balkón. K apartmánu patrí aj strešná terasa, ktorá je ideálnym miestom na oddych s výhľadom na more a okolitú prírodu.

S čistou úžitkovou plochou 93,35 m² je apartmán dostatočne priestranný a pohodlný na každodenný život. K apartmánu patrí parkovacie miesto pred domom. Celková čistá plocha vrátane všetkého príslušenstva je 95,85 m².

Byt sa nachádza len 800 metrov od mora a centra mesta, čo zaručuje výbornú dostupnosť všetkých potrebných služieb.

Tento byt sa ponúka prostredníctvom spoločnosti, čo znamená, že kupujúci je oslobodený od platenia dane z nehnuteľnosti.

Dokončenie je naplánované na jar 2025 a budova bude vybavená výťahovým systémom.

Byt sa stavia z kvalitných tepelnoizolačných tehlových blokov s 10 cm polystyrénovou izoláciou. Okná sú plastové s trojsklom, elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt má klimatizáciu v každej spálni a obývacej izbe. Kúpeľne a toalety budú vybavené podlahovým kúrením, pričom podlahové krytiny sú laminátové a dlažba. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. Byt spĺňa vysoké energetické požiadavky a očakáva sa, že dosiahne energetický certifikát A+.

Vlastniť apartmán pri mori v obľúbenej lokalite Sveti Filip i Jakov ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj skvelú príležitosť na dovolenkové pobyty alebo dlhodobú investíciu. Vďaka svojej vynikajúcej polohe a výhľadu na more je tento apartmán ideálny pre každého, kto hľadá pokojné prostredie pri Jadranskom mori so všetkým komfortom moderného bývania.

Sveti Filip i Jakov je malebné prímorské mestečko, ktoré sa nachádza medzi mestami Zadar a Biograd na pobreží Pašmanského mora. Mesto je známe svojimi krásnymi plážami, tradičnými letnými domami a priateľskou atmosférou. Obyvatelia môžu využívať širokú škálu reštaurácií, kaviarní a obchodov, zatiaľ čo neďaleké mesto Biograd ponúka rozšírenú škálu služieb a rekreačných zariadení vrátane zábavného parku Mirnovec, ktorý je ideálny pre rodiny.

Chorvátsko je jednou z najatraktívnejších destinácií pre investície do nehnuteľností vďaka svojmu krásnemu pobrežiu, priaznivému podnebiu a stabilnému trhu. Investícia do nehnuteľnosti v oblasti, ako je Sveti Filip i Jakov, ponúka nielen skvelú návratnosť investície, ale aj možnosť užívať si pohodový život pri mori. Vďaka obľúbeným lokalitám na pobreží Jadranského mora a rastúcemu dopytu turistov sú nehnuteľnosti v Chorvátsku vysoko cenené.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame kompletný servis pri kúpe luxusných nehnuteľností pri mori. Naše skúsenosti na trhu s nehnuteľnosťami v Chorvátsku nám umožňujú nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť presne podľa vašich požiadaviek. Zabezpečíme pre vás hladký priebeh kúpy vrátane všetkých právnych a technických formalít.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť v Chorvátsku, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
93 m2
Úžitková plocha
90 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00