Nový kompletne zariadený apartmán s terasou v širšom centre Vodíc

Vodice, Chorvátsko – ID 14391
285,000 €
Plocha 89 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1425 €
Ročný výnos: 6.0%

Na predaj je nový, moderný apartmán s terasou, ktorý sa nachádza v atraktívnej lokalite v širšom centre Vodíc. Tento apartmán sa nachádza v blízkosti škôl, škôlok a obchodov, pričom centrum mesta je vzdialené len 250 metrov a mestská promenáda len 500 metrov.

Apartmán sa nachádza na prízemí novostavby, orientovaný na juhovýchod. Jeho celková plocha je 85,52 m², zatiaľ čo s pripojeným parkovacím miestom je to 89,27 m². Dispozícia bytu zahŕňa chodbu, kuchyňu spojenú s jedálňou, obývaciu izbu, kúpeľňu, toaletu, dve spálne a terasu s rozlohou 9,06 m².

K vybaveniu bytu patrí fasáda so zateplením (polystyrén), bezpečnostné - protipožiarne vstupné dvere, klimatizácia, kvalitné podlahové krytiny, keramické obklady a sanita na vysokej úrovni v kúpeľni, elektrické podlahové kúrenie v kúpeľni, posuvné dvere v obývacej izbe a plastové okná s elektrickými žalúziami. K bytu patrí aj parkovacie miesto s rozlohou 15 m².

Cenová ponuka je nasledovná:

- Bez nábytku: 250.000 eur.

- VARIANT 1: 267.000 eur (vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi, záclon, markízy a osvetlenia)

- VARIANTA 2: 285 000 eur (vrátane všetkého nábytku)

Vodice sú známe turistické mesto na chorvátskom pobreží Jadranu, ktoré sa nachádza v Šibenicko-kninskej župe. Mesto sa môže pochváliť krásnymi plážami, živou atmosférou a bohatou ponukou kultúrnych a zábavných aktivít. Vodice sú ideálne na rodinnú dovolenku a aktívny oddych, vďaka blízkosti historického mesta Šibenik a národných parkov, ako sú Krka a Kornati.

Ak tento apartmán nevyhovuje vašim požiadavkám, radi vám pomôžeme nájsť inú nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať vaše špecifické potreby. Naša ponuka zahŕňa široký výber luxusných víl, apartmánov a domov v rôznych lokalitách a cenových reláciách. Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - postaráme sa, aby bolo vaše hľadanie nehnuteľnosti čo najpríjemnejšie a najefektívnejšie.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
85.52 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00