Nový byt 4+kk s veľkou terasou v modernom komplexe

Villamartin, Španielsko – ID 13550
260,000 €
Plocha 79 m2
Dispozícia 4+kk
Stav K nastěhovanie

Predstavujeme vám skvelú príležitosť na investíciu alebo pekný domov v slnečnom Španielsku, konkrétne v mestečku Villamartin v regióne Valencia. Ponúkame novostavbu priestranného bytu s dispozíciou 4 spální a úžitkovou plochou 67,33 m². Byt sa nachádza na prízemí dvojpodlažnej tehlovej budovy. K dispozícii máte aj veľkorysú terasu s rozlohou 97,85 m², na ktorej si môžete vychutnávať španielske slnko a príjemné večery s priateľmi a rodinou.

Moderná novostavba ponúka všetky výhody súčasného bývania. Byt je vybavený kvalitnými materiálmi a technickými riešeniami. Nájdete tu plne vybavenú kuchyňu, svetlú obývaciu izbu, tri spálne a dve kúpeľne. Vďaka parkovaciemu miestu nebudete mať problém zaparkovať svoje auto.

Lokalita Villamartin je veľmi atraktívna vďaka blízkosti všetkých potrebných služieb a dopravnej dostupnosti. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú supermarkety, školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia a pošta. K dispozícii je aj výborná verejná doprava, autobusy a dobré napojenie na diaľničnú a cestnú sieť. Ak plánujete výlety do okolia, oceníte aj blízkosť pláže, ktorá je vzdialená len niekoľko minút.

Villamartin je známy svojimi golfovými ihriskami a krásnym výhľadom na Stredozemné more. Je to ideálne miesto pre milovníkov golfu a prírody. Či už hľadáte trvalé bývanie alebo len letný apartmán, tento apartmán ponúka vynikajúcu kvalitu za rozumnú cenu.

A špecialitou tejto ponuky je, že ako kupujúci neplatíte žiadnu províziu! To znamená, že všetky náklady spojené s transakciou hradí predávajúca strana. Nepremeškajte príležitosť získať tento nádherný byt bez ďalších nákladov.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Naše zázemie a skúsenosti vám zabezpečia bezproblémovú kúpu nehnuteľnosti v Španielsku.

Využite túto jedinečnú príležitosť začať nový život v krásnom prímorskom mestečku Villamartin!

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
79 m2
Úžitková plocha
67.33 m2
Terasa
97.85 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00