Nový apartmán s výhľadom na more v novostavbe v blízkosti pláže Mali Dubrovnik v Povljane, Pag.

Povljana, Pag, Chorvátsko – ID 14352
185,000 €
Plocha 63 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 330 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1079 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj moderný apartmán s dvoma spálňami (S4) o rozlohe 63 m², ktorý sa nachádza na prvom poschodí novostavby, len 350 metrov od pláže Mali Dubrovnik v Povljane na ostrove Pag.

Apartmán zahŕňa priestrannú obývaciu izbu, kúpeľňu, spálňu a balkón, ktorý poskytuje príjemné miesto na relaxáciu a vychutnávanie si výhľadov na okolie.

K apartmánu patrí aj parkovacie miesto so zásuvkou na nabíjanie elektromobilu, pričom každá zásuvka je napojená na elektromer apartmánu, čo zabezpečuje pohodlné a udržateľné bývanie.

Povljana na ostrove Pag je pokojné prímorské letovisko, ktoré ponúka ideálne podmienky na rodinnú dovolenku a trvalé bývanie. Mesto sa môže pochváliť krásnymi plážami, čistým morom a príjemným stredomorským podnebím. V okolí nájdete všetku potrebnú infraštruktúru vrátane reštaurácií, obchodov a športových zariadení. Povljana je tiež výbornou základňou na spoznávanie ďalších krás ostrova Pag, ktorý je známy svojou jedinečnou prírodou a kultúrnymi pamiatkami.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto atraktívnej lokalite, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich špecifických požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby ste si mohli nájsť svoj vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
63 m2
Úžitková plocha
60 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00