Nový apartmán s výhľadom na more na prízemí novostavby v Povljane na ostrove Pag.

Povljana, Pag, Chorvátsko – ID 14355
186,000 €
Plocha 44 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 10 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1085 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj dvojizbový apartmán (S1) s celkovou plochou 44,60 m² na prízemí novostavby v Povljane na ostrove Pag.

Apartmán sa nachádza v mimoriadne atraktívnej lokalite v prvom rade pri mori a ponúka nádherný výhľad na more a prístav.

Dispozícia apartmánu zahŕňa predsieň, kúpeľňu, obývaciu izbu s kuchyňou a jedálňou, spálňu a terasu s rozlohou 9 m², ktorá je ideálna na relaxáciu a vychutnávanie si výhľadu na more.

Byt je vybavený klimatizáciou vo všetkých miestnostiach a špičkovým vybavením, ako sú elektrické zdvíhacie rolety, vrátnik a moderné technické vybavenie.

K apartmánu patrí aj parkovacie miesto.

Dubrovnícka pláž je vzdialená len niekoľko minút chôdze, takže táto nehnuteľnosť je ideálna na letnú dovolenku alebo trvalé bývanie. Dokončenie stavebných prác sa plánuje čoskoro, čo umožní rýchle nasťahovanie.

Povljana je pokojné prímorské mestečko na ostrove Pag, známe svojou krásnou prírodou, čistými plážami a pokojnou atmosférou. Vďaka svojej polohe v blízkosti pláže a kvalitnej infraštruktúre je toto mesto ideálne na rekreačné bývanie aj ako investícia.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť alebo hľadáte iný byt či dom v tejto oblasti, radi vám pomôžeme s výberom a poskytneme profesionálne poradenstvo počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
44 m2
Úžitková plocha
42 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00