Nový apartmán s veľkou terasou, garážou a záhradou v Meduline.

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14199
210,000 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj novopostavený apartmán s veľkou terasou, garážou a záhradou v Meduline.

Byt sa nachádza na 1. poschodí menšieho bytového domu a pozostáva z priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom, z ktorej je prístup na terasu s čistou plochou 12,82 m² (celková plocha 28,28 m²). K dispozícii sú aj dve spálne a kúpeľňa.

K bytu patrí garáž, jedno parkovacie miesto a záhrada s rozlohou 60 m². K dispozícii je aj možnosť dobudovania úložného priestoru.

Kupujúci je oslobodený od platenia dane z nehnuteľnosti, čo predstavuje výraznú úsporu pri kúpe.

Medulin je obľúbené turistické mesto na juhu polostrova Istria, ktoré ponúka krásne pláže, bohatú históriu a modernú infraštruktúru. Jeho výhodná poloha a pokojné prostredie z neho robia ideálne miesto na trvalé bývanie aj na rekreačné účely.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by spĺňala vaše špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme nájsť a vybrať ideálny apartmán alebo dom v Meduline a okolí. Ponúkame profesionálne poradenstvo a podporu počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
62 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00