Novo zariadený a moderný apartmán s bazénom a záhradou v obci Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 14325
359,000 €
Plocha 98 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 850 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj priestranný a kompletne zariadený apartmán s bazénom a záhradou, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite, len 850 metrov od pláže Hangar a 1500 metrov od centra mesta.

Apartmán SJ2 sa nachádza na prízemí a má moderný dizajn a funkčné usporiadanie. Apartmán s celkovou rozlohou 98,24 m² zahŕňa 60,86 m² obytnej plochy, 17,82 m² krytej terasy a 19,53 m² nekrytej terasy. Pozostáva z predsiene, kúpeľne, dvoch spální, priestrannej kuchyne s jedálňou a obývacej izby, ktorá má prístup na krytú aj nekrytú terasu. Na nekrytej terase sa nachádza bazén s rozlohou 14,45 m² a solárium s vonkajšou sprchou. Západnú stranu bytu obklopuje nádherne upravená záhrada s rozlohou 85 m², ktorá je vybavená zavlažovacím systémom a je kompletne oplotená, čo zabezpečuje maximálne súkromie. K apartmánu patrí aj vonkajší gril a dvor, ktorý môže slúžiť ako parkovacie miesto pre dve vozidlá. Kompletný nábytok je zahrnutý v cene nehnuteľnosti a byt je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Tento dvojizbový byt v novostavbe je súčasťou menšej modernej budovy so štyrmi jednotkami, ktorá bola postavená v roku 2023 podľa najnovších stavebných noriem. Budova má tri podlažia: prízemie, prvé a druhé poschodie. K vybaveniu patrí polystyrénová fasáda, bezpečnostné a protipožiarne vstupné dvere, plne vybavená kuchyňa, klimatizácia v každej izbe, samostatný vchod, kvalitná keramika a sanitárne vybavenie Hans Grohe, podlahové kúrenie v obývacej izbe a kúpeľni, elektrické žalúzie, antracitové plastové okná so sieťkami proti hmyzu.

Vodice sú obľúbené turistické mesto na chorvátskom pobreží, známe svojimi plážami, bohatými kultúrnymi a voľnočasovými aktivitami a blízkosťou prírodných krás, ako je napríklad národný park Krka. Vďaka svojej výbornej polohe a atraktívnej infraštruktúre je ideálnym miestom na trvalé bývanie a rekreačné pobyty.

Ak hľadáte podobnú nehnuteľnosť alebo máte špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom v tejto oblasti. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
98 m2
Úžitková plocha
60.86 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00