Na predaj trojizbový apartmán s výhľadom na more v Novalji

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 14536
149,747 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 874 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj moderný trojizbový apartmán s celkovou rozlohou 59,66 m², ktorý sa nachádza na druhom poschodí apartmánového domu s krásnym výhľadom na more a centrum obľúbenej turistickej destinácie Novalja na ostrove Pag. Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti pláže a všetkej občianskej vybavenosti.

Apartmán má premyslené rozloženie izieb, ktoré zahŕňa vstupnú halu, dve spálne, modernú kúpeľňu, priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom. Apartmánu dominuje terasa s rozlohou 1,19 m² s panoramatickým výhľadom na more a centrum mesta. Byt je kompletne zariadený, klimatizovaný a ponúka všetok komfort pre celoročné bývanie. Okrem toho má apartmán vlastné parkovacie miesto, čo je v tejto lokalite veľkou výhodou.

Vlastniť apartmán v Novalji znamená mať každodenný prístup k moru a plážam, vychutnávať si nádherný výhľad a zažívať pokoj stredomorského života. Vďaka klimatizácii a modernému vybaveniu je apartmán vhodný na celoročné bývanie aj ako investícia do prenájmu pre turistov. Lokalita je obľúbená pre svoj bohatý spoločenský život, čisté pláže a množstvo rekreačných aktivít. Pláž Zrće, jedna z najznámejších párty pláží v Európe, je vzdialená len niekoľko minút jazdy autom od apartmánu.

Novalja je malebné prímorské mestečko na severozápade ostrova Pag, ktoré si získava srdcia návštevníkov krásnymi plážami, kultúrnym dedičstvom a bohatou gastronomickou ponukou. Ponúka množstvo reštaurácií, kaviarní a barov, v ktorých sa podávajú miestne a medzinárodné špeciality. Nočný život sa sústreďuje na známej pláži Zrće, kde sa konajú svetoznáme hudobné festivaly. Okolie Novalje je známe svojimi kamienkovými a piesočnatými plážami, ktoré sú ideálne pre rodiny a mladé páry.

Chorvátsko je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný životný štýl pri mori. Ponúka čisté pláže, bohatú históriu a modernú infraštruktúru. Chorvátske jadranské pobrežie patrí k najčistejším a najkrajším v Európe. Vďaka stabilnému podnebiu a kvalitnému zdravotnému systému je Chorvátsko skvelou voľbou nielen na rekreáciu, ale aj na dlhodobé investície do nehnuteľností.

S Mojenemovitostumore vám poskytujeme kompletný servis od výberu ideálnej nehnuteľnosti až po vybavenie právnych formalít a prevod vlastníctva. Ponúkame profesionálny prístup a pomoc počas celého procesu vrátane poradenstva o možnostiach investovania a správy nehnuteľností. Naším cieľom je, aby bola vaša investícia v Chorvátsku čo najbezproblémovejšia a najvýhodnejšia.

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tohto atraktívneho apartmánu

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
54.47 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00