Na predaj krásny stavebný pozemok v prvom rade k moru v obci Žman, Dugi Otok

Dugi Otok, Žman, Chorvátsko – ID 14456
302,082 €
Plocha 1518 m2
More 7 m
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj stavebný pozemok s rozlohou 1518 m2 v prvom rade pri mori v pokojnej lokalite Žman na ostrove Dugi Otok. Pozemok je orientovaný na sever a ponúka úchvatný výhľad na more. Je vzdialený len 150 metrov od centra mesta a len 7 metrov od mora, čo zaručuje ľahký prístup na pláž a pokojné prostredie.

Pozemok je ľahko prístupný vďaka asfaltovej príjazdovej ceste. Jeho rozmery - 40 m šírka pri mori a 70 m dĺžka - poskytujú široké možnosti výstavby. Elektrická prípojka sa nachádza priamo pred pozemkom, čo uľahčí začatie stavebného projektu.

Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na výstavbu luxusnej vily alebo rekreačného domu pri mori. Blízkosť mora a ľahká dostupnosť do centra Žmanu zvyšujú atraktívnosť tejto ponuky. Lokalita ponúka pokojné prostredie, ktoré je ideálne na relaxáciu a vychutnávanie si čistého mora a dlhých pobrežných prechádzok.

Žman je malebná dedinka na ostrove Dugi Otok, ktorá je vyhľadávaná pre svoj pokoj, krásne pláže a bohatú gastronomickú ponuku. Miesto ponúka krásne pobrežné prechádzky a je ideálnym útočiskom pre tých, ktorí hľadajú oddych ďaleko od ruchu a zhonu. Dugi Otok je dobre spojený so Zadrom pravidelnými trajektovými a lodnými spojmi, ktoré zabezpečujú ľahký prístup na ostrov. Všetky mestá na ostrove spája miestna cesta s autobusovou dopravou, čo uľahčuje pohyb po ostrove.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľností pri mori vďaka čistému moru, stabilnému hospodárskemu prostrediu a krásnym prírodným lokalitám. Investovanie do nehnuteľností v atraktívnych oblastiach, ako je Dugi Otok, prináša vysoký investičný potenciál a skvelé výnosy.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľností v Chorvátsku. Špecializujeme sa na predaj pozemkov a nehnuteľností pri mori a pomôžeme vám nájsť ideálnu lokalitu pre vaše projekty. Vďaka našim skúsenostiam poskytujeme odborné poradenstvo a komplexnú podporu pri kúpe nehnuteľností.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť ideálne miesto pri mori

Výhľad na more
Áno
Plocha
1518 m2
Obchod
5 km
Lekár
12 km
Kaviareň
400 m
Reštaurácia
470 m
Bar
5 km
Škola/škôlka
700 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00