Na predaj exkluzívny pozemok v prvom rade k moru v Sveti Petru

Sveti Filip i Jakov, Chorvátsko – ID 14455
454,740 €
Plocha 2332 m2
More 20 m
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásny pozemok s rozlohou 2332 m² v prvom rade pri mori v letovisku Sveti Petar. Z pozemku je úchvatný výhľad na more a známy chorvátsky ostrov Galesnjak, ktorý je známy svojím jedinečným tvarom srdca. Tento pozemok je ideálny na výstavbu luxusnej vily a predáva sa len ako celok. Jeho dĺžka je 121,87 m a šírka v hornej časti je 25,83 m.

Stavebné povolenie je už v procese vybavovania, čo budúcemu majiteľovi uľahčí rýchle začatie výstavby. V tejto fáze je ešte možné projekt prispôsobiť požiadavkám kupujúceho, čo prináša flexibilitu a možnosť personalizácie.

Cena: 195 €/m², čo je mimoriadne atraktívna cena za pozemok v prvom rade pri mori s možnosťou okamžitého začatia výstavby. Ako ďalšiu výhodu ponúkame možnosť platby prostredníctvom kryptomien (BitCoin, Ethereum).

Plánovaná výstavba: Na pozemku je plánovaná výstavba dvojvily. Každá jednotka ponúka:

Prízemie: Priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, vstupná hala, toaleta, predná a zadná krytá terasa, každá s letnou kuchyňou s grilom. Pred terasami sa nachádza samostatný bazén s výhľadom na more.

Prvé poschodie: dve spálne, každá s vlastnou kúpeľňou a prístupom na terasu. Každá nehnuteľnosť má aj vlastnú garáž.

Objekt sa nachádza len 20 km od Zadaru a letiska Zemunik. V blízkosti sa nachádza aj Luka Gaženice (17 km), Marina Dalmacija (10 km) a diaľnica je vzdialená 13 km. Mesto Biograd na Moru je vzdialené len 9 km južne a ďalšie malebné mestečko Sveti Filip i Jakov je vzdialené len 4 km.

Sveti Petar na Moru je malebné turistické letovisko v srdci Dalmácie, neďaleko Zadaru. Toto miesto je známe svojimi historickými letnými domami a záhradami zadarských šľachticov. Pobrežné aktivity a športové príležitosti sú na dosah ruky a lokalita je chránená pred silným vetrom Pašmanským prielivom, čo zabezpečuje pokojné podmienky pre plavcov a námorníkov.

Výlety na Kornatské ostrovy a blízkosť Vranského jazera, najväčšieho sladkovodného jazera v Chorvátsku, sú ďalšími lákadlami tohto miesta, ktoré oslovia milovníkov mora aj rybárov.

Prečo nakupovať od Mojenemovitostumore: kompletné poradenstvo a služby pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na predaj luxusných pozemkov a nehnuteľností pri mori a naše skúsenosti na trhu nám umožňujú nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre vaše potreby. Tento pozemok je ideálnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú exkluzívnu lokalitu pri mori s možnosťou individuálnej výstavby.

Ak vás táto jedinečná ponuka zaujala, kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Výhľad na more
Áno
Plocha
2332 m2
Zastavaná plocha
800 m2
Obchod
4 km
Lekár
4 km
Kaviareň
220 m
Reštaurácia
140 m
Bar
200 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00