Moderný mezonetový apartmán - dvojdom s bazénom, blízko mora v Privlace

Privlaka, Chorvátsko – ID 13984
500,000 €
Plocha 126 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/2
More 60 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je moderný apartmán s bazénom, len 60 metrov od mora v pokojnej časti Privlaky. Tento apartmán, ktorý je dispozične blízky dvojdomu, sa nachádza v novostavbe s plánovanou dostavbou a možnosťou nasťahovania ešte v lete 2024.

Čiastočný výhľad na more zvyšuje atraktivitu tejto nehnuteľnosti.

Byt sa rozkladá na dvoch podlažiach a patrí k nemu záhrada s bazénom. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou izbou a toaleta. Na prvom poschodí sa nachádzajú tri spálne - jedna z nich má vlastnú kúpeľňu, ako aj spoločná kúpeľňa a chodba. Celková úžitková plocha je 97,70 m². K bytu patria aj dve parkovacie miesta, záhrada s rozlohou približne 50 m² a bazén s rozlohou 18 m².

Celková úžitková plocha nehnuteľnosti vrátane všetkého príslušenstva je 126,20 m². Vzdialenosť od mora je len 60 metrov, zatiaľ čo centrum mesta Privlaka je vzdialené len 400 metrov.

Nehnuteľnosť je postavená z termo tehlového bloku a vybavená 10 cm fasádnou izoláciou (polystyrén). Podlahy sú pokryté kombináciou dlažby a parkiet. Bazén je pripravený na inštaláciu vyhrievania. Klimatizácia je k dispozícii v obývacej izbe, hlavnej spálni a na chodbe na prvom poschodí. Vstupné dvere sú bezpečnostné a v obývacej izbe je nainštalovaný krb. V záhrade sa nachádza aj vonkajší gril. Očakáva sa, že nehnuteľnosť získa energetický certifikát triedy A.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, vzdialené len 15 minút jazdy autom od historického mesta Zadar. Leží na širokom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Toto miesto je známe čistým morom a dlhými plytkými piesočnatými zátokami, ktoré sú ideálne na oddych a rodinnú rekreáciu.

Privlaka ponúka všetku potrebnú infraštruktúru pre pohodlný život - od obchodov a reštaurácií až po poštu a zdravotnícke služby. Pre milovníkov športu a rekreácie je v oblasti možnosť plachtenia alebo surfovania. Privlaka je ideálnym miestom pre pokojný a pohodový rodinný pobyt v pravom stredomorskom štýle.

Ak hľadáte nehnuteľnosť prispôsobenú vašim potrebám, či už na pokojné bývanie alebo investíciu do cestovného ruchu, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť tú správnu. S naším tímom odborníkov vám poskytneme kompletnú podporu pri hľadaní nehnuteľnosti, či už v Privlace alebo v iných krásnych lokalitách v okolí Zadaru a na chorvátskom pobreží.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
126 m2
Úžitková plocha
97.7 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00