Moderný apartmán v novostavbe, 2. poschodie, 100 m od mora - Vir

Vir, Chorvátsko – ID 13991
300,000 €
Plocha 78 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný apartmán v novostavbe, ktorý sa nachádza len 100 metrov od mora na obľúbenom ostrove Vir. Apartmán sa nachádza na druhom poschodí a ponúka nádherný výhľad na more.

Apartmán s úžitkovou plochou 76,24 m² pozostáva z predsiene, dvoch spální, kúpeľne, komory, kuchyne s jedálňou a obývačkou a krytej terasy. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto. Celková úžitková plocha bytu vrátane príslušenstva je 78,74 m².

V budove sa nachádzajú celkovo tri byty, čo zaručuje dostatok súkromia a pohodlia. Centrum mesta Vir je vzdialené len 100 metrov.

Konštrukcia budovy je z tehlových termo blokov a fasáda je zateplená 10 cm hrubým polystyrénom. Podlahy sú pokryté dlažbou, okná sú z PVC s trojitým zasklením, roletami (niektoré z nich sú elektricky ovládané) a sieťkami proti hmyzu. Kúpeľňa je vybavená podlahovým kúrením. Klimatizácia je nainštalovaná v obývacej izbe a v oboch spálňach. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. Na strešnej terase je priestor na inštaláciu vírivky. Predpokladá sa energetická certifikácia triedy A.

Ostrov Vir je jedným z najznámejších turistických centier v Chorvátsku, nachádza sa v severozápadnej časti Zadarskej župy. Ostrov obmýva Virské more a Povljanský kanál a jeho rozmanité pobrežie dlhé 31,43 km je posiate plážami - od piesočnatých a kamienkových až po skalnaté a kamenisté. Vďaka plážam, ktoré často lemujú borovicové lesy a obklopuje ich krištáľovo čisté more, je Vira ideálnou destináciou pre rodinnú dovolenku.

Okrem turistickej sezóny ponúka Vir pokojné prostredie ideálne pre rodinný život aj v zimných mesiacoch. Ostrov má všetku potrebnú infraštruktúru - školu, škôlku, obchody, autobusovú stanicu, reštaurácie a kaviarne. Vir je vzdialený 26 km od Zadaru a len 12 km od historického mesta Nin.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
78 m2
Úžitková plocha
76.24 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00